آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۳۲۵۲

اساس کار جامعه پزشکی رشد علمی رشته‌های پزشکی است

رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: آن چیزی که اساس و بنیان کار جامعه پزشکی است و نباید فراموش شود گسترش و رشد علمی رشته‌های پزشکی در کشور است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی در بیست و پنجمین کنگره اپتومتری که در حال برگزاری است، اصلی‌ترین کار‌های انجمن‌های علمی حوزه پزشکی را برگزاری همایش‌های علمی دانست و گفت: تلاطم‌های اقتصادی و موضوعات دیگری از جمله تعرفه و امور معیشتی، همیشه هست و خواهد بود، چیزی نیست که فکر کنیم قبلا نبوده و ما مبتلابه آن هستیم.

وی ادامه داد: تمام اعتبار و اهمیت جامعه پزشکی در کشور وابسته به کیفیت علمی و عملی کار است.

رئیس زاده افزود: اگر جامعه پزشکی به لحاظ کیفیت کار٬ موضوعات علمی٬ تعهدات اخلاقی وضعیت بسامانی نداشته باشند٬ در چشم مردم خیلی اعتباری نخواهیم داشت.

رئیس سازمان نظام پزشکی افزود: اصل اساسی برای جامعه پزشکی حفظ کیفیت علمی و ارتقا روز به روز ان است؛ به عبارتی ما در این زمینه باید از دنیا عقب نمانیم.

وی افزود: هرچند ما زمینه‌هایی مانند تعرفه‌ها داریم تلاش می‌کنیم و وظیفه ما است؛ اما معلوم نیست به چه میزان توفیقاتی را بدست آوریم، اما در حوزه علمی دست خود ما پزشکان است.

رئیس زاده ادامه داد: گسترش علمی و توسعه رشته و افزایش کیفیت و افزایش مهارت‌ها وابسته به انجمن‌های علمی است و در این زمینه سیاسیون٬ قانون گذاران و سیاستگذاران خیلی نمی‌توانند ما را محدود کنند.

وی تاکید کرد: مهمترین وظایف انجمن‌های علمی؛ رصد وضعیت علمی در دنیا در رشته‌های خود؛ افزایش کیفیت کار و عقب نماندن از دستاورد‌های علمی روز و همچنین ابداع و نوآوری و رفتن به سمت مرجعیت علمی است.

رئیس زاده بیان داشت: در خیلی از این زمینه‌ها به توفیقات خوبی دست یافتیم؛ به عبارتی پزشکان ما نوآوری٬ ابداع و خلاقیت‌هایی داشتند و به همین دلیل در دنیا مطرح شدند.

وی تعداد اعضای انجمن اپتومتری را حدود ۳ هزار و ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: اعضای جوان و با تجربه در این انجمن عضو هستند.

وب افزود: ترکیب جوان با انگیزه و علاقمند و استادان با تجربه و پیشکسوت می‌تواند کمک کند تا ما در دنیا در حوزه اپتومتری صاحب نام و نوآوری باشیم و این چیز دور از دسترس نیست.

وی انجمن علمی اپتومتری ایران را بکی از انجمن‌های علمی خوب کشور دانست و گفت: انجمن اپتومتری از انجمن‌های فعال و پیگیر هستند.

بیست و پنجمین کنگره اپتومتری ایران از امروز کار خود را با حضور اپتومتریست‌ها آغاز شده و این مراسم تا ۹ تیرماه ادامه خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار