کد خبر:۶۵۸۱۵۸
دبیر اجرایی هفتمین سمینار جامعه اپتومتری ایران مطرح کرد

ارائه روش‌های علمی تجویزعینک در بیماران مختلف/ ساخت عینک طبی، تخصصی‌ترین کار اپتومتری

دبیر اجرایی هفتمین سمینار جامعه اپتومتری ایران با اشاره به ارائه روش‌های علمی و تخصصی تجویزعینک در بیماران مختلف در این سمینار گفت: اپتومتریست‌ها مرجع مطمئنی برای حفظ سلامت بینایی و رفع نیاز‌های جامعه در این زمینه هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی هفتمین سمینار جامعه اپتومتری، اپتومتریست شهرزاد نکونام در آستانه برگزاری هفتمین سمینار سالانه جامعه اپتومتری ایران اظهارداشت: هدف از برگزاری این سمینار ارتقاء سطح علمی دانشجویان و دانش آموختگان رشته اپتومتری با ارائه روش‌های علمی و تخصصی تجویزعینک در بیماران مختلف و بازآموزی تجویز‌های تخصصی با استفاده از فن آوری‌های روز دنیا است.
وی با اشاره به اینکه این سمینار دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی آموزش مداوم است، افزود: بحث و تبادل نظر در گایدلاین‌های تجویز (راهنما‌های بالینی تجویز) با ارائه پنل‌های معرفی بیمار (کیس ریپورت) در عیوب انکساری مختلف چشم شامل نزدیک بینی، دوربینی، آستیگماتیسم، پیرچشمی، مشکلات تطابقی و موارد خاص از محور‌های این سمینار است.

دبیر اجرایی هفتمین سمینار جامعه اپتومتری ایران افزود: علاوه بر موضوع تجویز که در سالن اصلی جریان دارد، آموزش‌های علمی و عملی ویژه‌ای نیز در کارگا‌های جنبی سمینار انجام خواهد شد. وی ادامه داد: از جمله موارد مورد اشاره در این کارگاه‌ها فیت عینک، تراش عدسی، ساخت و تعمیر عینک، مارکتینگ لنز‌های تماسی نرم و سخت، محلول‌ها و دارو‌های مرتبط با لنز، فارماکولوژی در اپتومتری، طبقه بندی و کاربرد بالینی دارو‌های چشمی، پریمتری و استراتژی‌های آن، نسخه نویسی و نسخه خوانی درخواست‌های میدان بینایی است.

نکونام شعار هفتمین سمینار جامعه اپتومتری را «نهایت رضایتمندی، با دقیق‌ترین تجویز》و 《 اپتومتری، تخصصی‌ترین تجویز و ساخت عینک طبی» عنوان کرد و در مورد اهمیت این سمینار از منظر سلامت بیان داشت: اپتومتریست‌ها در طول دوره تحصیل خود با نحوه معاینه کامل چشم آشنا می‌شوند و پس از اتمام تحصیل و دریافت شماره نظام پزشکی می‌توانند مستقلا کار حرفه‌ای خود را آغاز کنند؛ لذا مرجع مطمئنی برای حفظ سلامت بینایی و رفع نیاز‌های جامعه در این زمینه هستند.

عضو جامعه اپتومتری ایران خاطرنشان کرد: تجویز، انتخاب و ساخت یک عینک طبی، تخصصی‌ترین کار اپتومتری است که نیازمندان به این خدمات برای حفظ سلامت خود و جامعه باید به مراکز قانونی و مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مراجعه کنند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به نیاز مبرم جامعه به خدمات تجویز عینک طبی که در تخصص اپتومتریست هاست؛ متاسفانه این امر تحت پوشش بیمه نیست و عموم مردم به این دلیل دچار مشکل می‌شوند که از مسئولین محترم وزارت بهداشت تقاضای برطرف شدن این معضل را داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار