به گزارش گروه داتشگاه خبرگزاری داتشجو، رحمن دشتی در نشست با نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: احداث ساختمان اداری و استقرار شرکتها در طرح جامع عمرانی اکنون در حدود ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که انتظار است از محل بودجه عمرانی اعتبار موردنیاز اتمام آن تامین شود.
وی بیان کرد: پارک علم و فناوری خلیج فارس اکنون ۹۶ میلیارد ریال بدهی به پیمانکار احداث ساختمان پارک دارد و حدود ۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیز برای احداث بخشهای باقیمانده از پروژه نیاز دارد. ایشان ضمن قدردانی از استاندار بوشهر بابت پیگیری تصویب اعتبارات مورد نیاز پارک علم و فناوری در دور دوم سفر هیئت دولت به استان، ابراز امیدواری کرد با تخصیص کامل اعتبارات مصوب شده، مشکل نقدینگی پروژه مرتفع شود.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر تصریح کرد: این استان در مجموع هفت مرکز رشد دارد که شامل مرکزهای بوشهر، گناوه، دشتی، دشتستان، کنگان، مرکز رشد مشترک با دانشگاه خلیج فارس است و مرکز رشد مشترک با علوم پزشکی بوشهر است مرکز رشد عسلویه نیز بزودی راه اندازی میشود.
دشتی ادامه داد: در استان بوشهر اکنون بیش از ۱۷۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور فعال است که از این شمار ۳۰ واحد دانش بنیان محسوب میشود.
وی افزود: رسالت پارک جذب و پذیرش ایدهها توسط یک سری تیمها به صورت شرکت و هسته هستند تا این واحدها پس از رسیدن به تراز بلوغ بتوانند با بازاریابی و تجاری سازی به صنعت کمک کنند.
دشتی تصریح کرد: در حال حاضر نگاه حمایتی صنعت نفت از حوزه دانش بنیانها در حد انتظار نبوده و باید حوزه نفت، گاز و پتروشیمی در استان بوشهر بهای بیشتری به حوزه دانش بنیان بدهند.
وی با اشاره به ظرفیتهای استان بوشهر در حوزه دانش بنیان عنوان کرد: این استان اکنون در تولید جلبک رتبه نخست کشور دارد به نحوی که برای ۷۵ درصد آن بازار وجود دارد.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر اظهار کرد: با این وضعیت و مازاد تولید نسبت به ایجاد قطب صنایع پایین دستی جلبک اقدام شده و اکنون شرکتهای دانش بنیان استان وارد تولید مواد غذایی و دامی از جلبک شدند.
وی یادآور شد: استان بوشهر همچنین قطب زیست فناوری و بویژه آبزی پروری است که در این حوزه نیز برای احیا شهرک زیست فناوری دلوار اقدامهای بسیار خوبی انجام شده است.
دشتی ادامه داد: استان بوشهر در صنایع خلاق و بومی بسیار قدرتمند بوده و شهرستانهای استان از جمله گناوه، دشتستان و دشتی ظرفیت بالایی در باف فرش و گلیم و صنایع خلاق و فرهنگی دارند که برای پیشبرد برنامههای این حوزه افق بسیار روشنی ترسیم شده است.
وی گفت: پارک علم و فناوری استان بوشهر تلاش میکند تا در حوزههای یاد شده نسبت به شکوفایی هر چه بیشتر ظرفیتهای فراوان موجود در استان اقدام کند.
نماینده بوشهر از شرکتهای مستقر در پارک بازدید کرد و از نزدیک دستاوردها و توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان مشاهده کرد.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: در راستای توسعه پارک علم و فناوری و مراکز رشد استان برای تامین زیرساختهای موردنیاز آن همکاری و پیگیری لازم انجام خواهد شد.
عبدالکریم جمیری گفت: با توجه مولد بودن اشتغال در پارکهای علم و فناوری تلاش میشود در تامین نیازها و رفع موانع پیش روی شرکتها و واحدهای دانش بنیان استان بوشهر اقدامهای لازم صورت گیرد.
وی ادامه داد: با ظرفیتهای قانونی ایجاد شده حمایتها از شرکتها و طرحهای دانش بنیان کشور در قالب قانون جهش دانش بنیان افزایش مییابد.
نماینده بوشهر در پایان این نشست با هدف آشنایی با توانمندیها و بررسی و رفع موانع از شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری خلیج فارس (بوشهر) بازدید کرد.