کد خبر:۱۰۸۶۱۴۹
خبر خوش فرمانده قرارگاه مهارت آموزی برای سربازان مهارت‌دیده؛

از کسری خدمت ۲ ماهه تا تسهیل در اشتغال پذیری سربازان در دستگاه‌های دولتی/ لایحه مهارت‌آموزی و اشتغال‌پذیری سربازان چه اهدافی دارد؟

سردار زاده‌کمند با اشاره به لایحه جدیدی که برای سربازان مهارت دیده به تصویب هیات دولت رسید گفت: اولویت در استخدام، کسری خدمت ۲ ماهه به ازای مهارت‌هایی که قبل از ورود به خدمت سربازی کسب می‌شود، تشکیل صندوق حمایت از اشتغال مهارت آموزان از جمله نکات مهم این لایحه برای سربازان مهارت دیده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سرباز ماهر، سردار محمدجواد زاده‌کمند فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیرو‌های مسلح ضمن تشکر از هیات محترم دولت، درباره جزئیات لایحه مهارت‌آموزی و اشتغال‌پذیری کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح که روز گذشته ۲۱ تیرماه به تصویب هیات محترم دولت رسید اظهار کرد: از آن‌جایی که قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه به منظور تعمیق و نهادینه سازی امر مهارت آموزی و پایداری مستمر پشتیبانی از حوزه مهارت‌آموزی و اشتغال‌پذیری کارکنان وظیفه، نیازمند قانون بود، فلذا به همین منظور لایحه پیشنهادی را تدوین و پس از طرح و تایید در چندین جلسه کمیسیون اجتماعی دولت، در حداقل زمان ممکن به تصویب هیات محترم دولت نیز رسید و امیدواریم در مجلس محترم شورای اسلامی نیز در سریع‌ترین زمان ممکن به تصویب نهایی نمایندگان محترم برسد.

وی در ادامه افزود: باتصویب نهایی این لایحه قابلیت و ظرفیت‌های جدید و پایداری در سطح ملی فراهم خواهد شد که طی آن توانمندسازی مهارتی و ارتقا شایستگی حرفه‌ای و حمایت شغلی از سربازان ماهر منقضی خدمت به طور مستمر و دائمی با کیفیت مضاعف دنبال خواهد شد.

سردار زاده کمند درباره جزئیات اشتغال سربازان مهارت دیده در دستگاه‌های اجرایی کشور گفت: در این لایحه دستگاه‌های متولی آموزش‌های مهارتی، با هماهنگی ستاد کل نیرو‌های مسلح حداقل یک دوره آموزش مهارت تخصصی را به سربازان ارائه داده و از این پس سربازان ماهر منقضی خدمت در شرایط برابر در اولویت استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور قرار خواهند گرفت.

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیرو‌های مسلح بیان کرد: طبق این لایحه، وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به عضویت شورای عالی اشتغال، مهارت آموزی و آموزش کشور در خواهد آمد که با این اقدام امکان هم‌افزایی ظرفیت‌ها و بهره‌مندی بیشتر از پشتیبانی دستگاه‌های ذی‌ربط از اجرای طرح مهارت‌آموزی فراهم خواهد شد.

وی تاکید کرد: خبر خوش دیگری که در این لایحه وجود دارد، پیش‌بینی مشوق‌های مهارتی گوناگون از جمله کسری خدمت حداکثر به مدت ۲ ماه برای آن دسته از مشمولانی است که قبل از ورود به خدمت سربازی نسبت به کسب مهارت تخصصی مورد نیاز نیرو‌های مسلح و بازار کار کشور اقدام و گواهینامه معتبر را اخذ کنند.

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیرو‌های مسلح بیان کرد: امیدواریم به زودی و پس از سیر مراحل تصویب در مجلس شورای اسلامی این لایحه را اجرایی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار