کد خبر:۱۰۸۷۱۷
وزير تعاون:
هدفمندى یارانه ها فرصت هاى اقتصادى زیادى در بخش تعاون فراهم مى کند
محمدعباسی هدفمندی یارانه ها را در راستای بهینه شدن تولیدات تعاونی ها موثر عنوان کرد و افزود: اجرای قانون هدفمندى یارانه ها در سال هاى آتی فرصت هاى اقتصادى بیشترى در بخش تعاون فراهم مى کند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت وزیر تعاون اظهار داشت: یکی از مباحثی که در جریان هدفمندی یارانه ها مهم خواهد بود، نظام توزیع است. ساختار تعاون به دلیل گستردگی و مردمی بودن فرصت بسیار مناسبی دارد تا بتواند در نظام توزیع نقش آفرینی کند.
وی افزود: در حال حاضر تمام تعاونی ها آماده هستند تا علاوه بر این که در یک شبکه بسیار منظم تمام نیازهای مردمی را تامین کنند، در عین حال خود را آماده می کنند تا در سال های آینده با ارائه خدماتی بهتر حتی کاهش قیمت نیز داشته باشند.
محمدعباسی تصریح کرد: با توجه به تمهیداتی که در سیاست های مربوط به هدفمند شدن یارانه ها انجام شده، تولیدات تعاونی ها بهینه تر خواهد شد و در سال های آینده فرصت های اقتصادی بیشتری برای تعاونی ها فراهم می شود.
قانون جامع تعاون آماده بررسی در مجلس است وی همچنین درباره قانون جامع تعاون نیز گفت: یکی از تکالیفی که بر اساس سیاست های اصل 44 قانون اساسی بر عهده دولت گذاشته شده، تدوین قانون جامع بخش تعاون است.
خوشبختانه تمام اقدامات مربوطه برای تدوین این قانون انجام شده است. پیش نویس آن آماده و به دولت تحویل داده شد که در دولت هم تصویب شده و به مجلس ارائه می شود.
وزیر تعاون تصریح کرد: تمام وظایفی که لازم بود در دولت برای این مسئله صورت گیرد، انجام شد و هم اکنون هم هیچ مشکلی از این بابت نیست و منتظر بررسی آن در مجلس خواهیم ماند.
وی گفت : در این مسیر ضمن نظرخواهی از کلیه کارشناسان، فعالان و تعاونگران شاغل در بخش تعاون، قانون مزبور که قانونی چند وجهی و تبیین شده طی سالیان گذشته با تعاریف گوناگون بود، اصلاح و به دولت ارائه شد.
عباسی هدف از اصلاح این قانون را یکسانسازی و شفاف کردن قانون تعاون برشمرد و اظهار داشت: با اصلاحاتی که در قانون تعاون صورت گرفته است بسیاری از زوایای تاریک بخش تعاون روشن و تعاونگران و شاغلان در این بخش به وضوح به وظایف خود واقف خواهند بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰