کد خبر:۱۰۸۸۳۸۲

سردار تنگسیری: «ابومهدی» ناو هواپیمابر دشمن را مجبور به عقب‌نشینی ۱۰۰۰ کیلومتری می‌کند

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: اگر شناور شما هزار کیلومتر وارد عمق شود و موشک ابومهدی را با برد هزار کیلومتری شلیک کند، دشمن یا ناو هواپیمابر باید هزار کیلومتر دیگر عقب‌نشینی کند و در آن صورت هواپیما‌های این ناو هواپیمابر کارایی نخواهند داشت.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران صبح امروز در مراسم الحاق موشک کروز ابومهدی به نیرو‌های دریایی ارتش و سپاه، گفت: یکی از کار‌هایی که این موشک می‌تواند انجام دهد، دورسازی دشمن از سواحل کشور است.

وی افزود: ما می‌توانیم از عمق کشور موشک ابومهدی را شلیک کنیم. این موشک دارای سیکر دوگانه است و در مقابله با جنگ الکترونیک دشمن موفق عمل می‌کند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: موشک ابومهدی به ما کمک می‌کند تا اهداف را به دقت هدف قرار داده و دشمن را در عمق مورد اصابت قرار دهیم، همچنین باعث می‌شود دشمن از ساحل ما دور شود.

وی اظهار داشت: موشکی که امروز به نیرو‌های دریایی سپاه و ارتش تحویل می‌شود، موشکی است که هم می‌تواند بر روی شناور نصب شده و هم از روی سکو‌های ساحلی شلیک شود.

سردار تنگسیری گفت: اگر شناور شما یک هزار کیلومتر وارد عمق شود و این موشک را با برد یک هزار کیلومتری شلیک کند، دشمن یا ناو هواپیمابر باید یک هزار کیلومتر دیگر عقب‌نشینی انجام دهد. در آن صورت هواپیما‌های این ناو هواپیمابر کارایی نخواهند داشت.

فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: یکی از قابلیت‌های دیگر موشک ابومهدی این است که می‌تواند چندین هدف را دنبال کرده و با دورزدن اهداف از پشت به آن‌ها حمله کند.

وی ادامه داد: این موشک به لحاظ اینکه سقف پرواز بسیار پایینی دارد و برد بسیار بالایی دارد، کمتر قابل رهگیری است.

سردار تنگسیری در پایان خاطرنشان کرد: من این موفقیت را به عزیزانمان در وزارت دفاع تبریک می‌گویم. ان‌شاءالله به برکت این ایام که متعلق به امام حسین (ع) است و به برکت نام شهید ابومهدی که به دست آمریکای جنایتکار ناحق و مظلومانه به شهادت رسید، بتوانیم آن را در دریا بر سر دشمنان‌مان تلافی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار