کد خبر:۱۰۸۸۴۱۱
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز:

فاز اول اجرای طرح ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع در استان البرز از شهرستان نظرآباد کلید خورد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز از اجرای فاز اول طرح ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع در استان البرز در شهرستان نظرآباد خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهرام صیادی، رئیس دانشگاه با اعلام این خبر افزود: این طرح در قالب توسعه نظام شبکه درکشور " با هدف رفع موانع و مشکلات اجرایی برنامه پزشکی خانواده در مناطق روستایی و شهر‌های زیر بیست هزار نفر و توسعه زیر ساخت‌های ارائه خدمات در مناطق شهری بالای بیست هزار نفربه منظور تقویت نظام شبکه و ارتقاء سلامت جمعیت استان، در دولت سیزدهم در حال اجرا میباشد.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های اجرایی این طرح به در شهرستان نظرآباد استان البرز همزمان با ۵۹ شهر دیگر در کشور از اردیبهشت ۱۴۰۲ در حال تامین می‌باشد، تصریح کرد: اجرای این طرح به کاهش قابل توجه هزینه‌های سلامت کمک خواهد کرد.
وی افزود: در این طرح به ازای هر ۳ هزار نفر، ۲ مراقب سلامت و یک پزشک، تیم پزشکی خانواده را تشکیل می‌دهند که البرزنشینان با تشکیل پرونده الکترونیک سلامت تیم سلامت خود را شناسایی کرده و امور سلامت و مراقبت‌های لازم برای آن فرد توسط تیم سلامت مربوطه پیگیری و اجرا می‌شود.
دکتر صیادی تصریح کرد: در این طرح کلیه خدمات بهداشتی و درمانی اولیه ابتدا با مراجعه فرد به پایگاه‌های سلامت توسط مراقب سلامت و پزشک خانواده مستقر در آن پایگاه و در نهایت خدمات تکمیلی و تخصصی از طریق ارجاع به کلینیک‌های تخصصی، فوق تخصصی و بیمارستان‌ها انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه پوشش همگانی و دسترسی عادلانه به سلامت، حمایت اجتماعی و کاهش هزینه‌های پرداختی وتوانمندسازی خانواده‌ها در راستای خود مراقبتی را از اهداف مهم این طرح برشمرد.
رئیس دانشگاه در پایان از شهروندان خواست برای بهره مندی از خدمات طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع به نزدیک‌ترین پایگاه سلامت محل سکونت خود مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده الکترونیک سلامت اقدام نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار