کد خبر:۱۰۹۰۳۱۵
مدیر پروژه مراکز تجاری سازمان توسعه تجارت به دانشجو گفت

مراکز تجاری، پنجره خدمات به تجار است/ شبکه‌سازی برای نفوذ در بازارهای بین‌المللی

مدیر پروژه مراکز تجاری سازمان توسعه تجارت گفت: با توجه به چالش‌های جدی تجار در سطح بین‌الملل، مراکز تجاری به عنوان پنجره خدمات به تجار در کشور‌های مختلف می‌توانند نقش بسزایی در تسهیل تجارت و توسعه بازار ایفا کند.

علی جوان جعفری، مدیر پروژه مراکز تجاری سازمان توسعه تجارت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در خصوص وظایف مراکز تجاری گفت: با توجه به تحقیقات انجام شده و پرسش‌های میدانی از تجار و بازرگانان فعال در کشور‌های مختلف، مشخص شد که تجار، خدمات مشاوره کسب وکار را در اولویت خدمات مراکز تجاری می‌دانند.

به عبارت دیگر، خدماتی همچون تحقیقات بازار، مشاوره در زمینه قوانین مقررات صادراتی، مشاوره در تدوین برنامه‌های صادراتی، کمک به یافتن نماینده فروش و همچنین مشاوره در زمینه قرارداد‌های تجاری و سرمایه گذاری از جمله خدمات مشاوره‌ای هستند که از مراکز تجاری انتظار می‌رود در ارائه آن اهتمام داشته باشند.

وی افزود: بر اساس تحقیقات، دومین خدمتی که تجار از مراکز تجاری انتظار دارند، برگزاری رویداد‌های تجاری و اقدامات ترویجی است که در این بخش، برگزاری یا کمک به حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی نشست‌های B۲B، B۲G و G۲G، اعزام و پذیرش هیئت تجاری و همچنین سایر اقدامات ترویجی نظیر آموزش از جمله این موارد است.

جوان جعفری در خصوص اولویت سوم خدمات مراکز تجاری از نگاه تجار گفت: یکی از مسائل مهم در تجارت، موضوعات حقوقی است. کمک به ثبت شرکت، ثبت برند و تنظیم اسناد و قرارداد‌های تجاری از جمله مهم‌ترین نیاز‌های تجار در بخش خدمات حقوقی شناخته شده اند که انتظار می‌رود مراکز تجاری ایران در کشور‌های هدف، توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند.

مدیر پروژه مراکز تجاری سازمان توسعه تجارت در پایان، از خدمات پشتیبانی و لجستیک به عنوان یکی از زیرساخت‌های اساسی توسعه تجارت یاد کرد و گفت: دو موضوع لجستیک و نقل و انتقالات مالی در تسهیل تجارت با هر کشور بسیار موثر است؛ لذا تهیه این زیرساخت‌ها گرچه به عنوان یک تکلیف برای مراکز تجاری در نظر گرفته نمی‌شود اما در ارزیابی‌های سازمان از مراکز بسیار اثر گذار است.

وی در پایان افزود: با توجه به محدودیت‌های موجود در توسعه تجارت خارجی و توسعه بازار، از نظر کارشناسی، مدل مراکز تجاری می‌تواند نقش مهم و راهگشایی در این زمینه ایفا نماید و همکاری بخش خصوصی و دولت را در ساحت جدیدی رقم بزند. بدون شک پشتیبانی‌های معنوی سازمان توسعه تجارت از این مراکز قابلیت آن‌ها را در رایزنی، شبکه سازی و نفوذ در بازار‌های هدف را افزایش خواهد داد.

لازم به ذکر است که تا کنون ۴۵ مرکز تجاری در بیش از ۳۰ کشور مشغول به فعالیت هستند که سازمان توسعه تجارت نظارت و ارزیابی آن‌ها را برعهده دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار