آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۱۳۵۹

آغاز به کار طرح «حامیم» استان کرمانشاه در دانشگاه رازی

افتتاحیه دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی (حامیم) دانشگاه‌های استان کرمانشاه، ۲۰ مردادماه ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، آیین افتتاحیه دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی (حامیم) دانشگاه‌های استان کرمانشاه، شامگاه جمعه ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۲، با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشوری، در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، محمد نبی احمدی رئیس دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به میهمانان و عرض تسلیت ایام محرم، در سخنانی اظهار داشت: برپایی عزاداری‌ها در تکایا و هیئات مذهبی، تعظیم شعائرالله است و به فرموده حضرت امام(ره)؛ «این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است»، اما مسئله مهم و اساسی؛ توجه به آموزه‌های قیام عاشورا و اهداف قیام امام حسین علیه السلام است.

احمدی تأکید کرد: امام حسین علیه السلام برای زنده نگه داشتن فریضه امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد و به شهادت رسید و ما باید تلاش کنیم تا این فریضه الهی را وارد زندگی کنیم.

وی با قدردانی از دست‌اندرکاران و تلاشگران طرح (حامیم) افزود: این طرح دارای محتوا و محورهای بسیار مهم و کارآمدی است، اما آنچه باید با جدیت بدان توجه کرد، به‌روز بودن محتوا و پرداختن به موضوعات روز است تا خروجی طرح منجر به اثرگذاری بیشتر و نتایج سودمندتری گردد.

در ادامه، حضرت آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در سخنانی با تسلیت ایام محرم اظهار داشت: مقام معظم رهبری در بیانات خود بر موضوع بسیار مهم جهاد تبیین تاکید فراوانی دارند، در حقیقت "تبیین" رسالت ۱۲۴ هزار پیامبر حسب زمان، مکان و موقعیت بوده است و پیامبران برای تبیین دین، اسلام و تسلیم بودن در مقابل توحید مبعوث شدند.

 آیت الله علما با استناد به آیات شریفه قرآن کریم تاکید کرد: به فرموده قرآن « إِنَّ الدِّینَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلَام»، و این یک حقیقت بزرگ است که از آدم تا خاتم یک دین وجود دارد و آن تسلیم بودن در برابر حکم خدا است و این احکام نورانی اسلام است که ما را به حقیقت می‌رساند و به انسان کامل نزدیک می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان حضرت امام زین العابدین علیه السلام و حضرت زینب کبری سلام الله علیها را نخستین تبیین کنندگان قیام عاشورا دانست و افزود: سراسر سخنان و کلمات حضرت سجاد علیه السلام حکمت آمیز و به‌روز است.

آیت الله علما تبیین اهداف و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در همه ابعاد را ضروری دانست و تأکید کرد: کشور ما امروز با مشکلات بسیاری مواجه است اما جمهوری اسلامی ایران امروز صاحب قدرت، همینه و استقلال است و شرق و غرب در برابر قدرت ایران ناتوان اند.

وی اظهار داشت: کشور ایران روزگاری زیر سلطه استعمارگران قرار داشت، اما امام خمینی (ره) به پشتوانه اسلام در برابر مستکبران جهان ایستاد و امروز نباید مسئله جهاد تبیین را آسان بگیریم، همانطور که قرآن کریم کتاب تبیین و روشنگری است، به تبعیت از این کتاب آسمانی باید به تبیین ارزش‌های دین مبین اسلام بپردازیم، هم‌چنین از تبیین اهداف و دستاوردهای عظیم نظام غافل نشویم.

آیت الله علما با تاکید بر اینکه دین و حکومت ما پشتوانه عظیم فکری و علمی دارد، افزود: باید برای تعالی کشورمان همواره در سعی و تلاش باشیم و مقتدرانه کار و فعالیت کنیم. در این راستا دانشگاه‌ها نقش بسیار مهمی دارند و دانشجویان عزیز باید به دانشگاه‌ها رونق ببخشند و همواره برای علم آموزی تلاش کنند.

وی بصیرت را موضوع بسیار مهمی دانست و تصریح کرد: امام صادق علیه السلام از حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام به عنوان نافذالبصیرة یاد کردند، ما موظف هستیم که به انقلاب و امامین انقلاب آگاهی و بصیرت داشته باشیم.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین جواد افشار نجفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کرمانشاه ضمن خیر مقدم به میهمانان در سخنانی اظهار داشت: در جریان واقعه عاشورا مردم چهار دسته بودند؛ جبهه حق، جبهه باطل، تماشاچیان و غافلین.

وی افزود: مقام معظم رهبری در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیانیه گام دوم انقلاب را ابلاغ نمودند و فرمودند که برای کلمه به کلمه این بیانیه تفکر و اندیشه نمودند و تاکید دارند که در این مسیر حرکت کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین افشار نجفی عظمت اصل انقلاب، عظمت راه پیموده شده، چشم انداز آینده و نقش جوانان متعهد را محورهای گام دوم برشمرد و اظهار داشت: مقام معظم رهبری در دیدار دانشجویان، تشکل‌های دانشجویی را از مصادیق حلقه‌های میانی دانستند.

وی تأکید کرد: برای جریان سازی و جهت‌گیری به سمت ایجاد تمدن نوین اسلامی به حلقه‌های میانی نیاز داریم و تشکل‌های دانشجویی نمونه‌ای از این حلقه‌های میانی هستند مقام معظم رهبری در سخنرانی در جمع دانشجویان تاکید کردند که حلقه‌های میانی باید با جدیت برای جبران ضعف‌ها و کاستی‌ها تلاش کنند تا إنشاءالله سرباز بسترساز تمدن نوینی باشیم که به ظهور ختم می‌شود.

در ادامه  مسئول کمیته آموزش طرح حامیم در استان کرمانشاه در سخنانی به تبیین محورها و اهداف این طرح پرداخت و با اشاره به برنامه‌ریزی برای اجرای طرح حامیم در دانشگاه‌های استان، اظهار داشت: در طرح حامیم به  دنبال این هستیم که جوانان را در قالب یک اردوی گروهی دور هم جمع کنیم تا آموزش‌هایی بسیار موثر و مفیدی به آنها ارائه شود.

وی با بیان اینکه این برای دومین سال است که این طرح در کشور و به تبع در کرمانشاه اجرایی می‌شود، افزود: در این طرح، رویداد "بیان حقایق" برگزار خواهد شد، کارگاهی دو روزه داریم که در آن چالش‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مطرح شده و دانشجویان انقلابی حاضر در طرح، در قالب گروه‌های پنج نفره برای رفع آنها و ارائه راهکار با هم همفکری می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار