به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، کیانوش چقامیرزا، مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی با بیان اینکه دادههای نظام رتبهبندی جهانی ISC، از پایگاههای مستقل و معتبر جهانی گردآوری شدهاند و خوداظهاری دانشگاهها نقشی در نتایج ندارد، افزود: ISC در سال جاری، تعداد ۲۳۰۰ دانشگاه را مورد بررسی قرار داده که ۵۱ دانشگاه از کشور ایران موفق شدهاند در این نظام رتبهبندی قرار گیرند.
دکتر چقامیرزا با اشاره به شاخصهای نظام رتبه بندی جهانی ISC در بررسی دانشگاههای جهان گفت: در این نظام رتبه بندی شاخص پژوهش با وزن ۶۰ درصد بیشترین سهم را در ارزیابی دانشگاهها برعهده دارد. شاخص آموزش ۱۰ درصد؛ نوآوری ۱۵ درصد و فعالیتهای بین المللی نیز ۱۵ درصد وزن دارد.
وی با اشاره به امتیازات دانشگاه رازی در هریک از شاخصها افزود: بالاترین امتیاز دانشگاه رازی در شاخص پژوهش بوده است. دانشگاه رازی با امتیاز ۵۸.۹ در رتبه ۱۵۱۷ جهان در شاخص پژوهش قرار گرفته است. همچنین دانشگاه رازی در شاخص آموزش در رده ۱۵۶۳، در شاخص همکاریهای بینالمللی در رتبه ۱۷۰۱ و در شاخص نوآوری در رده ۲۱۳۶ قرار گرفته است.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی تصریح کرد: شرط حضور دانشگاهها و مراکز پژوهشی جهان در این نظام رتبهبندی داشتن حداقل ۸۵۰ مدرک در پایگاه استنادی WOS در بازه زمانی سه ساله ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ بوده است.
وی یادآور شد: اطلاعات و دادهها از دو پایگاه استنادی INCITE و WOS و همچنین از دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا (USPTO) گردآوری و مورد بررسی قرار گرفته است.