
طی بیانیهای مطرح شد
حادثه تروریستی شاهچراغ بار دیگر قلب ملت ایران را سوزاند
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان قم طی بیانیهای حادثه تروریستی شاهچراغ را محکوم کرد.

به گزارش خبرنگار استانها خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان قم طی بیانیهای حادثه تروریستی شاهچراغ را محکوم کرد.
متن این بیانیه بدین شرح است:
بسم رب الشهدا و الصدیقین
مَا أَصَابَ مِنْ مُصِيبَةٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ وَمَنْ يُؤْمِنْ بِاللَّهِ يَهْدِ قَلْبَهُ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ.
هيچ مصيبتى جز به اذن خدا نرسد و كسى كه به خدا بپیوندد دلش را به راه آورد و خدا به هر چيزى داناست.
تاریخ چهل ساله انقلاب اسلامی پر است از وقایع و حوادث ترور، اما گذر زمان نشان داده که وعده خدا حق است و آن پیر جمارانی حقیقتا راست گفته که بکشید ما را ملت ما بیدار تر می شود.
حادثه جانسوز حمله تروریستی شاهچراغ دگر باره قلب ملت ایران و همه عدالت خواهان جهان را سوزاند.
سوزشی که از دل آن جوانه های مقاومت و استکبار ستیزی دگر باره زنده تر خواهد شد که ما زنده به عاشوراییم و در راه حسین داغ دیدن هرگز سردی به همراه نخواهد داشت.
این ملت این سالها با تمام توان از هویت و تمامیت ارضی خود دفاع کرده و سربازان گمنام آن در صف اول حفظ امنیت تا پای جان برای آرامش و امنیت ملت تلاش کرده اند، این روزهای اخیر در هیاهوی عاشورای حسینی تلاش دو برابری این حافظان امنیت قدردانی بیش از پیش ملت را برای آنان فراهم آورد اما حادثه شاهچراغ نماد کینه توزی بیش از پیش دشمنان و پیامی برای آمادگی چند برابری دستگاه های امنیتی و ملت غیور ایران جانمان است.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان قم با عرض تبریک و تسلیت به خانواده شهدای عزیز این حادثه و دعای علو درجات، عاملین این جنایت را به اشد مجازات محکوم کرده و تقاضای رسیدگی هرچه سریع تر به مسببین این حادثه می نماید.
با دشمن خویشیم شب و روز به جنگ
او با دم تیغ آمده، ما با دل تنگ
ما رود مدامیم، بگویید به تیغ
ما شیشه ی عطریم، بگویید به سنگ
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان قم
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.