کد خبر:۱۰۹۲۰۹۱

محمدتقی شاهچراغی معاون سیاسی وزیر کشور شد + سوابق

معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور با حکم وزیر کشور منصوب شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمدی وحیدی وزیر کشور امروز سه شنبه، ضمن تشکر و تقدیر از تلاش‌ها و خدمات محمدرضا غلامرضا، طی حکمی سید محمد تقی شاهچراغی استاندار قم را به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات منصوب کرد.

محمدتقی شاهچراغی متولد ۱۳۴۰ شهرستان قم، دوازدهم آبان ۱۴۰۰ از هیات وزیران دولت سیزدهم به عنوان استاندار قم رأی اعتماد گرفت.

سید محمدتقی شاهچراغی، استاندار قم با تصمیم دولت، معاون سیاسی وزارت کشور شد

به دنبال تغییر در معاونت سیاسی وزارت کشور، سیدمحمدتقی شاهچراغی استاندار قم با درخواست دولت به این سمت منصوب شد.

سیدمحمدتقی شاهچراغی فرزند آیت‌الله سیدمحمد شاهچراغی (نماینده امام و رهبری از ابتدای انقلاب تا سال ۱۴۰۰ در استان سمنان) است. وی پسر عموی شهید سیدحسن شاهچراغی نماینده دوره اول و دوم مجلس شورای اسلامی است.

وی از ابتدای دفاع مقدس در مسئولیت‌های فرمانده گردان و تیپ حضور داشت و بعد از دفاع مقدس نیز تجربه فرماندهی سپاه استانی در ۶ استان سمنان، گلستان، مرکزی، مازندران، تهران و قم را دارد.

شاهچراغی در آبان‌ماه سال ۱۴۰۰ با نظر علما و برخی از مراجع با توجه به خدمات شایسته و کارآمدی در سپاه قم به عنوان استاندار مطرح شد و با موافقت دولت از آن زمان تاکنون به مدت ۲ سال سکان استانداری قم را به عهده داشت.

وی توانست با مدیریت موفق جهادی و حضور مستقیم در میدان حل مشکلات استان، الگویی از کارآمدی برای رسیدگی به مشکلات استان ارائه کند.

استان قم در دوران مدیریت وی شاهد رشد چشمگیر شاخصه‌های توسعه در بخش‌های مختلف بود و هم اکنون در بسیاری از بخش‌ها خصوصا راه‌سازی و مسکن روند پیشرفت کار در قم جزو بالاترین استان‌های کشور است.

همچنین حل بسیاری از مسائل قم که حدود دو دهه بلاتکلیف بود، رشد شاخصه‌های اقتصادی مانند گمرک و صادرات، اشتغال، جذب بودجه و اعتبارات از دیگر نقاط درخشان کارنامه دو ساله مدیریت وی در قم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار