کد خبر:۱۰۹۲۱۸۴
مرادی: دولت در این زمینه فداکاری کرد

تجمع دانشجویان مقابل وزارت کشور در اعتراض به عزل معاون سیاسی وزیر کشور + تصاویر

عصر امروز گروهی از دانشجویان در اعتراض به عزل معاون سیاسی وزیر کشور در مقابل وزارت کشور تجمع کردند. مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور نیز در این تجمع دانشجویی حاضر شد و گفت: موضع وزارت کشور عقلانیت انقلابی است.

تجمع دانشجویان مقابل وزارت کشور در اعتراض به عزل معاون سیاسی وزیر کشور + تصاویر

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر امروز گروهی از دانشجویان در اعتراض به عزل معاون سیاسی وزیر کشور در مقابل وزارت کشور تجمع کردند و ضمن قرائت بیانیه با سر دادن شعارهایی مطالبات و اعتراضات خود را در این خصوص بیان کردند.

عبدالله مرادی، مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور نیز با حضور در این تجمع دانشجویی پاسخگوی دانشجویان شد. وی گفت: آقای وحیدی سکوت قهرمانانه انجام داد. در آستانه اتفاق بزرگی مانند اربعین و انتخابات هستیم و مصلحت ایجاب کرد که دولت با مجلس تعامل داشته باشد.

مرادی گفت: دولت در این زمینه فداکاری و از خودگذشتگی کرد. موضع وزارت کشور عقلانیت انقلابی است. کلمه برکناری کلمه درستی نیست وحیدی برمبنای اصول رفتار کرد و غلامرضا هم پذیرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار