کد خبر:۱۰۹۲۲۷۱
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران:

هیچگونه سیاست قیمتی برای بنزین در نظر نداریم /شیوه توزیع سوخت تغییر کرده

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران به بیان توضیحاتی درباره دلیل شلوغی پمپ بنزین ها پرداخت و به حواشی افزایش قیمت بنزین، کاهش سهمیه سوخت و کمبود بنزین پاسخ داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی اکبر نژادعلی مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در برنامه تهران بیست با اشاره به شلوغی پمپ بنزین‌ها و کاهش کارت‌های سوخت در جایگاه‌های سوخت گفت: در ارتباط با توزیع فرآورده‌های نفتی در جایگاه‌های عرضه سوخت به میزان مناسب بر اساس برنامه تدارکاتی میزان فرآورده به جایگاه‌ها عرضه می‌شود در حال حاضر هم جایگاه‌ها به میزان مناسب سوخت دارند و میزان ذخیره هم مناسب است.


وی با بیان اینکه کمبود سوخت نداریم و مردم به شایعات توجهی نکنند افزود: اطمینان خاطر به مردم می‌دهیم که بنزین به میزان کافی در جایگاه‌ها و انبار‌های نفت وجود دارد و تمام شاعیات مطرح شده در خصوص بنزین را رد می‌کنیم.


مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در ادامه بیان کرد: به میزان تعداد خودرو‌های پلاک گذاری شده کارت سوخت شخصی در اختیار مردم وجود دارد و بر اساس مصوبه قانونی موظفیم تحویل بنزین در جایگاه‌ها بر اساس کارت‌های سوخت به مردم تحویل دهیم. کارت‌های اظطراری را هم در جایگاه‌ها داریم تا اگر مردم به هر دلیلی نیاز پیدا کردند از این کارت‌ها استفاده کند.


نژاد علی با بیان اینکه برخی شایعات مطرح شده را تکذیب می‌کنیم افزود: ما به دنبال رسیدن میزان مناسب سوخت به داخل جایگاه‌ها هستیم و عرضه مناسب هم داریم. به میزان مناسب سهمیه بر روی کارت‌های مالکان خودرو وجود دارد و هیچ تغییری در سهیمه سوخت افراد ایجاد نشده است. ۶۰ لیتر به قیمت هزار و ۵۰۰ تومان و ۱۵۰ لیتر به قیمت ۳ هزار تومان در کارت سوخت افراد وجود دارد.


مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه توصیه می‌کنیم مردم از کارت‌های خودشان استفاده کنند ادامه داد: کارت‌های اضطراری فقط برای شرایط اضطرار است تا مردم اگر سهمیه خود را به پایان رساندند یا کارت خود را فراموش کردند از این کارت‌ها استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار