کد خبر:۱۰۹۲۷۱۵

نمایشی متفاوت از تلاش مهندسین ایرانی که روی آب زندگی می‌کنند/ سکوی مرزی آبی ایران و قطر و ساخت مستندی درباره گاز ایران / روایت شبکه مستند از "زندگی روی آب"

مجموعه مستند ۳ قسمتی «زندگی روی آب» به تهیه کنندگی سعید صفار و کارگردانی علی تک روستا تولید جدید شبکه مستند از یکشنبه ۲۹ ساعت ۲۰ پخش خواهد شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه مستند، تک‌روستا درباره سوژه این مستند گفت: این مجموعه پرتره ۳ نفر از مهندسین و کارکنان سکو‌های گازی پارس جنوبی است؛ ما همراه این شخصیت‌ها شده و در گفتگو با آن‌ها به توان مهندسین ایرانی در شرایط تحریم، مشکلات دوری از خانواده بر روی سکو‌ها و ایجاد چالش‌ها و همچنین شرایط بحرانی و سخت کاری می‌پردازیم.

او درباره ایده ساخت این مستند گفت: انگیزه‌ام از تولید این مستند به تصویر کشیدن تلاش کارکنان سکو‌های گازی پارس جنوبی است. آن‌ها با تمام مشکلات از قبیل دوری از خانواده در تلاشند تا مردم با مشکل قطعی گاز مواجه نباشند. شرایط کار با وجود گاز‌های سمی بر روی سکو‌های گازی نیز مخاطرات زیادی را برای آن‌ها به وجود می‌آورد، اما آن‌ها به دلیل عشقی که به ایران دارند مصمم به کار خود ادامه می‌دهند.

کد ویدیو

وی افزود: با توجه به اینکه این سکو‌ها در مرز‌های آبی ایران و قطر در خلیج فارس قرار دارند می‌تواند یک لوکیشن جذاب برای مخاطب باشد، این مستند کاملا تولیدی بوده و از هیچ آرشیوی در آن استفاده نشده است.

کارگردان زندگی روی آب درباره روند تولید این مجموعه گفت: تولید این مستند از بهمن ماه ۱۴۰۱ آغاز و به مدت ۳ ماه طول کشید.   این مستند با همکاری شرکت ملی نفت ایران و شرکت نفت و گاز پارس در شبکه مستند سیما تولید شده است.

عوامل تولید این مستند عبارتند از:

کارگردان: علی تک روستا، تهیه‌کننده: سعید صفار، تدوین: روح الله قاسمی، تصویربردار: علی تک روستا، مدیر تولید: یدالله تک روستا و مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری هفت دستان هنر

مجموعه مستند «زندگی روی آب» از  یکشنبه ۲۹ مرداد ماه به مدت ۳ شب ساعت ۲۰ از شبکه مستند سیما روانه آنتن می‌شود و تکرارش روز بعد ساعت ۱۰ است.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار