کد خبر:۱۰۹۲۸۴۰
نامه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل

عده‌ای قلیل با مطرح کردن مواضع مسموم و غیرمسئولانه امنیت روانی مردم را هدف گرفتند

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی در نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی ناظر به موضوع تغییر معاون سیاسی وزیر کشور نکاتی را خاطرنشان کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی در نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی ناظر به موضوع تغییر معاون سیاسی وزیر کشور نکاتی را خاطرنشان کرد.

متن این نامه به شرح زیر است:

 

«مواظب باشید دولت به خاطر اختلاف نظر، اختلاف سلیقه، اختلاف مزاق و اختلاف جناح مورد تضعیف قرار نگیرد دولت را باید نگهداشت» ۱۳۸۵/۰۷/۱۸
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
مدیریت مجلس انقلابی باید رویکردی انقلابی داشته باشد و از مواضع جریان انقلاب دفاع کند. فشار مجلس به وزیر کشور و تهدید به استیضاح، به تبع آن تغییر معاون سیاسی اجتماعی وزارت کشور اتفاقی تلخ و مطالبه‌ای غیر منطقی بود که باید توسط شخص رئیس مجلس مدیریت می‌شد. برداشت‌ها از این عمل دولت به منظور تعامل با مجلس است و مواضع گذشته شما در مورد استیضاح وزیر کشور باید اصلاح به سمت وحدت دولت و مجلس باشد، نه اینکه باز هم بر ادعا‌های غیر منطقی برخی از غرض ورزان درون مجلس صحه گذارد؛ با این حال علی رغم رفتار سازنده دولت مجدد کوک های غیر منطقی از بهارستان بلند شده است. ادعای دخالت دستگاه‌های دولتی در انتخابات آینده ، که خود زمینه‌هایی برای سو استفاده جریان‌های انحرافی و غیر مردمی را ایجاد می‌کند. بر فرض، چنین مواردی باید با ساز و کار‌های قانونی جلوگیری شود نه با بوق و کرنا کردن چنین ادعاهایی توسط عده قلیلی از نمایندگان که به رابطه میان دولت و مجلس آسیب بزند.
مطمئناً رفتارهای غیر منطقی و پوپولیستی از چشم جوانان مومن انقلابی پنهان نمی‌ماند. حال آنکه این عده قلیل با مطرح کردن مواضع مسموم و غیر مسئولانه وحدت مجلس و دولت هم چنین امنیت روانی مردم را در نظر گرفته است. انجمن اسلامی دانشجویان مستقل خواستار برخورد جدی و پاسخ صریح به این مواضع از طریق تریبون مجلس است.
وَ إِنَّ عَمَلَكَ لَیْسَ لَكَ بِطُعْمَةٍ وَ لَكِنَّهُ فِی عُنُقِكَ أَمَانَه
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار