آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۲۹۸۵
مدیرکل روابط عمومی هواپیمایی مطرح کرد

راه اندازی پرواز‌های اربعین از ۳ مبدا جدید و کاهش قیمت برخی پرواز‌ها

‌حسام قربانعلی گفت: برای ایام اربعین راه اندازی پرواز‌های اصفهان، شیراز و زنجان به نجف، توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نهایی شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ‌حسام قربانعلی اظهار داشت:عرضه بلیت پرواز‌های اربعین در سایت شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به آدرس iranair.com در حال انجام است.

وی توضیح داد: پیش از این هم اعلام شد که با هدف کوتاه‌کردن دست سوءاستفاده‌گران، بلیت پرواز‌های اربعین را در ساعت‌های نامشخص و به صورت ناگهانی در طول روز عرضه می‌کنیم، بنابراین زوار اگر با یک بار مراجعه موفق به تهیه بلیت نشدند، نگران نباشند و در ساعاتی دیگر مجددا به سایت مراجعه کنند.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی کرده‌ایم برای ایام اربعین بیش از ۱۰۰ پرواز توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران انجام شود، اضافه کرد: برای ایام اربعین راه اندازی پرواز‌های اصفهان، شیراز و زنجان به نجف توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران نهایی شده است.

مدیرکل روابط عمومی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم مسیر‌های سمنان و شاهرود به نجف هم به زودی راه اندازی شود.

 کاهش قیمت بلیت پرواز تهران-نجف برای روز‌های پس از اربعین

قربانعلی افزود: در راستای کاهش نرخ بلیت برای زوار اربعین، ایجاد تسهیلات و مدیریت سفر، امروز برنامه‌ریزی شد قیمت بلیت برای پرواز‌های رفت از تهران به نجف در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۰ شهریور با قیمت ۲.۵ میلیون تومان بر روی سامانه ایران‌ایر به آدرس www.iranair.com قرار گیرد.

وی اضافه کرد: از قبل هم اعلام شده بود که برای بازه زمانی ۲۷ مرداد تا ۹ شهریور قیمت بلیت مسیر نجف به فرودگاه امام خمینی (ره) به ۲.۵ میلیون تومان کاهش یافته است؛ بنابراین گزارش پیش از این مصوب شده بود قیمت بلیت رفت و برگشت اربعین از تهران و بسیاری از استان‌ها ۸ میلیون تومان و از مشهد ۹.۵ میلیون تومان باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار