کد خبر:۱۰۹۴۱۲۷
توسط شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی انجام شد

رونمایی از نخستین کمپرسور صادراتی ساخت ایران

آیین رونمایی از نخستین کمپرسور صادراتی ساخت ایران به همت یک شرکت دانش‌بنیان کمپرسورسازی (آرا صنعت آسیا - آصا) در محل شرکت دانش‌بنیان برگزار شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز با حضور جلیل سالاری مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و اصحاب رسانه از اولین کمپرسور فرآیندی صادراتی ساخت ایران رونمایی شد.

در این رونمایی علی باقرپور مدیرعامل شرکت دانش بنیان آراز صنعت آسیا (آصا) با اشاره به اینکه این شرکت در سال ۱۳۸۵ تاسیس شده است، گفت: در این مدت ۶۷۰ پروژه نفتی مختلف انجام داده‌ایم. از سال ۱۳۹۱ به بعد ۳۰ الی ۴۰ پکیج کمپرسور در نقاط مختلف مجموعه نفتی نصب و راه‌اندازی کردیم.

باقری با اشاره به برنامه‌های آینده اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا انتهای سال ۱۴۰۵ باید تولید ۲۳ مدل کمپرسور را به اتمام برسانیم. در مراحل بعدی در بحث صادرات و افزایش کیفیت فعالیت خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت آصا در پایان، درباره کمپرسور فرآیندی گفت: طراحی کمپرسور را توسط نرم‌افزار‌های بومی انجام دادیم و دانش ساخت را در طول زمان به دست آوردیم. در حال حاضر در ساخت کمپرسور‌ها هیچ مشکلی نداریم و می‌توانیم با یک الی دو درصد مغایرت، طراحی را در عمل پیاده کنیم.

در ادامه جلیل سالاری گفت: دیدگاه دولت سیزدهم در حوزه دیپلماسی انرژی، خصوصا در بخش جلوگیری از خام فروشی و الگو‌های مصرف و فرآورش نفت خام، استفاده از ظرفیت‌های داخلی تحت عنوان شرکت‌های دانش بنیان است؛ بنابراین ضرورت داشت به حوزه فراسرزمینی وارد شویم، نفت خام کشور را در این پالایشگاه‌ها فرآوری و سپس به بازار عرضه کنیم. در این چارچوب، رونمایی از این کمپرسور اولین اقدام در این زمینه به حساب می‌آید تا از این طریق امکان حضور در بازار‌های جهانی برای ایران فراهم شود.

سالاری در ادامه گفت: به این ترتیب زمینه واگذاری عملیات‌های فنی و خصصی پالایشگاه‌ها در مناطق مختلف به ایران سپرده می‌شود. همانطور که امروز همکاران ما در مجموعه شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، قرارداد‌های عملیاتی را با ونزوئلا امضا کردند. حدود ۵۵۰ پیشنهاد به سازندگان ایرانی برای تکمیل این همکاری ارائه شد، اما رویکرد ما استفاده از ظرفیت‌های داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان بود و بیش از ۲۳۰ جلسه برای رفع ابهام با سازندگان داشتیم که حاصل آن امروز مشهود است (اشاره به کمپرسور صادراتی). حتی یک مجموعه دانش بنیان توانست با پایین‌ترین قیمت و بالاترین سطح کیفی در این رقابت شرکت کند.

رقابت با تجهیزات آمریکایی
مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در پایان گفت: در گذشته وارد کننده تجهیزات بودیم، اما در حال حاضر توانایی صادرات داریم و با بازار‌های آمریکایی رقابت می‌کنیم. این اولین تجهیزاتی است که در رقابت با تجهیزات آمریکایی در پالایشگاه ال پالیتو نصب می‌شود. تجهیزاتی که در آنجا نصب می‌شود مطابق با دغدغه‌های محیط زیستی ساخته شده است و به نوعی این پالایشگاه صاحب گاز مایع می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار