کد خبر:۱۰۹۴۳۵۴

۴۰ درصد محصولات زراعی و باغی کشور بیمه شدند

قائم مقام مدیرعامل صندوق بیمه کشاورزی گفت: نزدیک به ۴۰ درصد محصولات زراعی و باغی تحت پوشش هستند که با همکاری وزارت کشور تلاش می‌کنیم آن را به صد در صد برسانیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز سه‌شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۲، مراسم معرفی طرح‌ها و خدمات نوین بیمه کشاورزی با حضور مدیران وزارت جهاد کشاورزی و قائم مقام مدیر عامل صندوق بیمه کشاورزی برگزار شد.

در این مراسم از اپلیکیشن آباد نیز رونمایی شد. علیرضا آل امین قائم مقام مدیر عامل صندوق بیمه کشاورزی در حاشیه این مراسم درباره صندوق بیمه کشاورزی گفت: ایران در منطقه، رتبه نخست را در بیمه کشاورزی دارد. پیشنهاد داده‌ایم هاب منطقه پیگیری شود. کشور‌های همسایه به تازگی به دنبال صندوق بیمه کشاورزی بوده و ایران آماده همکاری با این کشور‌ها است.

آل امین درباره اقدامات جدید این صندوق اظهار کرد: حمایت از وحوش برای نخستین بار اتفاق افتاده و صندوق با مشارکت سازمان ملی حفاظت از محیط زیست از وحوش حمایت می‌کند. به این ترتیب به کشاورزان تاکید شده در صورت حمله وحوش به مزارع، آسیبی به حیوان نزنند و بیمه خسارت آن‌ها را پرداخت می‌کند.

وی درباره غرامت‌های پرداخت شده گفت: در دولت سیزدهم، یعنی دو سال گذشته به اندازه هشت سال گذشته غرامت پرداخت شده است و دولت حمایت می‌کند. سال گذشته جهش دیم‌زارها، نزدیک به هزار میلیارد تومان و کل غرامتی که سال گذشته پرداخت کردیم نزدیک به پنج همت بود.
آل امین درباره اینکه چند درصد از محصولات زراعی و باغی کشور تحت پوشش بیمه هستد گفت: نزدیک به ۴۰ درصد آن‌ها تحت پوشش هستند که با همکاری وزارت کشور تلاش می‌کنیم آن را به صد در صد برسانیم.

قائم مقام مدیر عامل صندوق بیمه کشاورزی درباره اپلیکیشن آباد که در این مراسم از آن رونمایی شد اظهار کرد: در حال حاضر کارگزاران بیمه و ناظران، در آینده نیز کشاورزان می‌توانند با استفاده از این اپلیکیشن به صورت آنلاین مشخصات زمین‌های خود را ثبت کنند. این اپلیکیشن میزان تقلب و خطا را کاهش می‌دهد.

آل امین در پایان گفت: نظر مقام معظم رهبری در نمایشگاه صنعتی بهمن ماه سال گذشته این بود که در بحث آمار کالای اساسی نظارت بیشتری صورت بگیرد. ما بر اساس مصوبه ستاد جهش دیم‌زارها، با حضور وزارت جهاد کشاورزی و ستاد اجرایی فرمان امام به این فرمان عمل کردیم و با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان توانستیم آمار کشت گندم دیم آبی و جو را برای سراسر کشور در سال آینده مشخص کنیم. ما به صورت پایلوت این را در استان‌های خوزستان و کردستان انجام دادیم، ولی سال آینده تمام کشور را تحت پوشش قرار خواهیم داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار