آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۴۴۸۶

پویش ملی سوغات اربعین برگزار می‌شود

پویش ملی «سوغات اربعین» با هدف به تصویر کشیدن ابعاد مختلف راهپیمایی اربعین، اجتماع عظیم مسلمانان جهان و ایجاد پیوند میان افرادی که امکان حضور در مراسم اربعین را ندارند برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، پویش ملی «سوغات اربعین» با هدف به تصویر کشیدن ابعاد مختلف راهپیمایی اربعین، اجتماع عظیم مسلمانان جهان، و ایجاد پیوند میان افرادی که امکان حضور در مراسم اربعین را ندارند برگزار می‌شود. در این پویش فعالان فضای مجازی میتوانند به راوی سفر اربعین تبدیل شده و روایت‌های خود را از راهپیمایی اربعین در سفر کربلا یا داخل کشور در قالب کلیپ، فیلم، وقایع نگاری در لحظه، عکس، دلنوشته، مصاحبه، خبر، نقد و نظر برای هموطنان خود بیان نموده و به اشتراک بگذارند و با شرکت در این پویش از جوایز آن بهرمند گردند.

پویش ملی سوغات اربعین توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف و با همکاری جهاددانشگاهی واحد الزهرا (س)، معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود.

شرایط ارسال آثار:

ـ آثار ارسالی توسط شرکت کننده تهیه شده باشد.

ـ محدودیت در تعداد آثار ارسالی وجود ندارد.

ـ فیلم‌ها بیشتر از یک دقیقه نباشد.

ـ کلیپ‌ها ترجیحاً در حد سه دقیقه باشد.

-در قالب ورد، سایز قلم ۱۴، فونت زر، حداکثر دو صفحه A ۴ باشد.

ـ مصاحبه‌ها بیش از ۵ دقیقه نباشد.

برای ارتباط با این پویش در برخی از پیام رسان‌های بومی با آیدی m_jdsharif مراجعه کنید.

علاقمندان برای ارسال آثارتا پایان شهریورماه ۱۴۰۲ فرصت دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار