آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۶۳۵۸

تولید سامانه‌های توزین صنایع از سوی فناوران

فناوران یکی از شرکت‌های دانش بنیان دستگاه‌های توزین صنعتی را به بازار معرفی کرد که قیمت آن یک سوم نمونه خارجی است.
تولید سامانه‌های توزین صنایع از سوی فناوران

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، امین پورکبیریان مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، بومی‌سازی سامانه‌های توزین صنعتی را از محصولات این شرکت دانست و گفت: سیستم توزین کاربردهای گسترده‌ای در صنایع مختلف از جمله معادن، کارخانجات و دامپروری‌های صنعتی دارد و عمدتاً از طریق واردات تامین می‌شوند.

وی وجه تمایز نمونه ساخت این شرکت دانش‌بنیان نسبت به مشابه خارجی آن، بومی سازی محصول، قیمت پایین تر و خدمات پس از فروش عنوان کرد و یادآور شد: ظرفیت تولید ما حدود ۵۰۰ عدد در سال است و قریبا در سال ۵۰۰ هزار دلار از واردات و ارزبری جلوگیری می‌کند.

پورکبیریان اظهار کرد: قیمت این توزین صنعتی یک سوم مشابه خارجی است و خدمات پس از فروش در دسترس برای مشتری نیر فراهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار