کد خبر:۱۰۹۷۰۵۰
تاریخی در نشست خبری بیان کرد:

جهانی نو در افق نوجوان

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: نقد کتاب‌های درسی و کنکور که دغدغه جدی دانش‌آموزان است را در کنگره اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان مورد بررسی قرار می‌دهیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ حسین تاریخی، دبیر کل اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح برنامه «نوجهان» پرداخت و گفت: اجلاسیه دوم چهاردهمین گنگره دانش آموزی جهان اسلام هستیم که از ۲۸ تا ۳۰ شهریور ماه برگزار می‌شود.  

وی افزود: در این برنامه مروری بر سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در طول سال تحصیلی در سراسر کشور اتفاق می‌افتد و موضوعات دانش آموزان خواهیم داشت. در کنگره امسال نقد کتاب‌های درسی و موضوع کنکور که از دغدغه‌های اصلی دانش‌آموزان نیز برگزار خواهد شد.

تاریخی افزود: امسال موضوع نظم جدید جهانی با سه محور جدی دنبال می‌شود؛ افول ابرقدرت‌های اسمی و مشخصا آمریکا، انتقال قدرت از غرب به شرق و پرداختن به روحیه مقاوت و ایستادگی که ویژگی ملت‌هایی است که به افق‌های روشن دست یافته‌اند از محور‌های ماست. فراخوان مقاله داده شد و ۷۰ مقاله به دبیرخانه رسیده است. دانش آموزان با توان بحث برای دریافت نقطه نظرات دعوت شدند و در خلال همین نوجهان از نظرات آن‌ها بهره می‌بریم.  

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزی اظهار کرد: ۲۸ شهریور همایش در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار می‌شود.  

تاریخی تصریح کرد: سال تحصیلی جدید از حیث بار محتوایی و فهم از مسائل عمیق سیاسی و اجتماعی متفاوت خواهد بود.  

او افزود: سال قبل تجربیات متعددی را در سطح مدارس و نقش آفرینی دانش آموزان تجریه کردیم و دیدیم دانش آموزان ما مثل پیش از انقلاب و جریان انقلاب و پس از آن در مناسبات سیاسی و اجتماعی تأثیرگذار هستند و تمایل جدی دارند تا نقش خود در مناسبات را جدی‌تر کنند. پرداختن به نظم جدید جهانی پرده برداری از افق جدیدی است و با تمهیدات نقش خود را در این مسیر جدی‌تر کنند.  

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزی تاکید کرد: ما در معرض بررسی اذهان عمومی در دنیا و منطقه قرار گرفته‌ایم و مسیر تحولی جدی در دنیا ایجاد شده است و در این تحولات لازم است دانش آموزان نقش خود را پیدا کنند و گام‌های بعدی را بهتر بردارند.  

تاریخی ادامه داد: نوجهان تلاش می‌کند ارتباط ویژه‌ای بین نوجوانان و جهان جدید برقرار کنند و ارتباط و اتصال را با بچه‌ها را گسترش دهد.  

تاریخی گفت: ابهاماتی در ذهن دانش آموزان وجود دارد که باید پاسخ داده شود.  

او افزود: سال قبل و به عنوان دستاوردی از همایش در کتاب تاریخ تحولاتی شکل گرفت. به طور کلی نقد و سوالات نوجوانان باید پاسخ داده شود. گروهی برای تحولات شکل گرفته و اعمال تغییرات قابل قبول بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار