کد خبر:۱۰۹۷۷۶۹

افزایش ۹۰۵۱ واحدی شاخص بورس تهران

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با افزایش ۹۰۵۱ واحد همراه شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند رو به رشد قرار گرفت، به‌گونه‌ای که در پایان معاملات با رشد ۴۳ صدم درصد به رقم ۲ میلیون و ۱۳۵ هزار و ۷۹۲ واحد رسید. همچنین شاخص هموزن با افزایش ۵۱۵۴ واحد به رقم ۷۲۳ هزار و ۱۷۶ واحد رسید.

ارزش روز بازار در بورس تهران به بیش از ۷ میلیون و ۴۹۸ هزار میلیارد تومان رسید. معامله‌گران امروز بیش از ۹.۳ میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب ۳۸۷ هزار فقره معامله و به ارزش ۷۱۱۷ میلیارد تومان دادوستد کردند.

همه شاخص‌های بورس امروز سبز شدند، اما میزان افزایش شاخص‌ها زیر یک درصد بوده است، به‌گونه‌ای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی ۴۳ صدم درصد رشد کردند. این دو شاخص با معیار هموزن ۷۲ صدم درصد افزایش یافتند. شاخص آزاد شناور ۵۷ صدم درصد و شاخص بازار اول بورس ۵۸ صدم درصد افزایش یافت. شاخص بازار دوم بورس به میزان ۲۵ صدم درصد رشد کرد.

امروز نماد‌های پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، پالایشگاه تهران، شستا، مخابرات ایران و گسترش نفت و گاز پارسیان به ترتیب بیشترین اثر افزایشی بر شاخص بورس را داشتند و نماد پتروشیمی خلیج فارس بیشترین اثر کاهشی بر شاخص بورس را از خود به‌جای گذاشتند.

در فرابورس ایران هم شاخص کل با ۱۲۷ واحد افزایش به رقم ۲۶ هزار و ۵۴۵ واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و ۴۵۷ هزار میلیارد تومان رسید. ارزش بازار پایه فرابورس ۴۵۷ هزار میلیارد تومان شد. معامله‌گران امروز بیش از ۴.۵ میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب ۲۱۲ هزار فقره معامله و به ارزش ۶۳۹۴ میلیارد تومان دادوستد کردند.

امروز شاخص کل و شاخص قیمت در فرابورس ۴۸ صدم درصد افزایش یافتند. این دو شاخص با معیار هموزن ۱.۱۲ درصد رشد کردند. شاخص بازار اول فرابورس ۷۷ صدم درصد رشد کرد و شاخص بازار دوم فرابورس ۳۸ صدم درصد افزایش یافت.

امروز نماد‌های پتروشیمی تندگویان، پالایش نفت اصفهان، فرابورس ایران، بانک دی و شرکت سرمایه گذاری توسعه و عمران استان کرمان، بیشترین اثر افزایشی بر شاخص فرابورس را داشتند و نماد‌های آریاساسول و فولاد هرمزگان بیشترین اثر کاهشی بر شاخص فرابورس را داشتند.

به گزارش فارس، در شرایط تورمی میل به پس‌انداز کاهش و میل به خرج کردن افزایش می‌یابد، اما برای انجام سرمایه‌گذاری ناچار به تقویت پس‌انداز ملی هستیم و برای این منظور اولا باید تورم مهار شود. ثانیا از ابزار‌های پس‌انداز ملی مانند بازار سرمایه باید نسبت به جمع‌آوری پس‌انداز‌های خرد مردمی و تزریق آن به تولید اقدام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار