کد خبر:۱۱۰۰۰۹۴
آخر هفته با اخبار دانشگاهی|

از تاثیر ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور تا پژوهانه ویژه اساتید جوان

برای مرور مهمترین اخبار دانشگاهی طی یک هفته گذشته در حوزه آموزش و فناوری با ما همراه باشید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفته‌ای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.

 

آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در دو نوبت با تأثیر ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی برگزار می‌شود

عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به رد مصوبه اصلاح تبصره ۵ ماده ۵ قانون سنجش و پذیرش در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در شورای محترم نگهبان، گفت: آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در دو نوبت برگزار می‌شود که نوبت اول در روز‌های پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و نوبت دوم در روز‌های پنجشنبه و جمعه ۷ و ۸ تیر ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، سهم نمره کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در گروه‌های آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به میزان ۵۰ درصد با تأثیر قطعی است و میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی - واحدی/ ترمی - واحدی در این گروه‌ها، ۳۷/۵ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی نظام سالی - واحدی/ترمی - واحدی ۱۲/۵ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی در مجموع دیپلم و پیش‌دانشگاهی ۵۰ درصد است و همچنین سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) ۵۰ درصد است.

 

از تاثیر ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور تا پژوهانه ویژه اساتید جوان

 

تولید داروی درمان سکته مغزی توسط یک شرکت دانش بنیان

 

 همزمان با افتتاح خط فرآوری و تولید داروی بیولوژیک آلتپلاز - از تنها داروی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای درمان سکته مغزی ایسکمیک حاد بهره‌برداری شد که در ادامه اطلاعات بیشتری درباره این داروی ساخت شرکت شرکت دانش بنیان آرنا حیات دانش را می خوانیم.

 

از تاثیر ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور تا پژوهانه ویژه اساتید جوان

 

پیشرفت در صنایع «های تک»، چشم انداز مشترک ایران و اندونزی در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی

 

 خانه نوآوری و فناوری ایران، میزبان ردی هیماوان، مدیرکل بخش دارو و تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت اندونزی، کاملیا فیصل، مدیربازاریابی بایوفارما، اندی چندرا، مدیر اجرایی بیمارستان سدی کین و دیگر همراهان این هیات اندونزیایی بود که با توجه به حوزه تخصصی شان از بخش دارو و تجهیزات پزشکی خانه فناوری و نوآوری ایران بازدید کردند.

پس از این بازدید، نشستی با حضور هیات هفت نفره اندونزیایی و دکتر قدمگاهی، مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار بین المللی مرکز تعاملات بین المللی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دکتر آزادبخت، مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت صمت و جمعی دیگر از اعضای سفارت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) برگزار شد و در این نشست، جایگاه ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و ساز و کار تعاملات بین المللی در این بخش به بحث گذاشته شد.

 

از تاثیر ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور تا پژوهانه ویژه اساتید جوان


پژوهانه ویژه برای اساتید جوان / پژوهانه رشته‌های علوم پایه، دو برابر علوم انسانی 

 

نژاد ابراهیمی گفت: اولویت اصلی وزارت علوم تجهیز آزمایشگاه و کمک به پژوهش است. در حوزه سطح نرم افزار و سخت افزار کمک به پژوهانه دانشجویان، محققین و اساتید جوان ورود پیدا کردیم  و برای اساتید جوانی که در پنج ساله اخیر استخدام شدند پژوهانه ویژه‌ای تخصیص داده شده و پرداخت شده است.

وی با اشاره به مبلغ این پژوهانه برای رشته‌های علوم پایه و علوم انسانی افزود: مبلغ این پژوهانه تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان است که برای رشته‌هاامور پژوهیی تجربی ۱۰۰تومان  و برای علوم انسانی نصف این مبالغ در نظر گرفته شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار