به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق در خصوص وضعیت مصرف در کشور گفت: با توجه به اینکه در نیمه شمالی کشور هوا قدری خنک شده و تاثیر وسایل سرمایشی در مصرف برق به طور محسوسی کم شده و بیشتر در نیمه جنوبی کشور همچنان مصارف سیستمهای سرمایشی داریم، بخش آموزشی کشور خیلی متاثر از افزایش مصرف برق نبوده است و مشکلی در تامین برق نداریم.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق با اشاره به میزان مصرف بخش آموزشی در کشور گفت: به نظر میرسد حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ مگاوات به دلیل آغاز مدارس و سال تحصیلی به تقاضای برق کشور اضافه شده است.
به گزارش تسنیم، با پایان یافتن روزهای گرم تابستان، پیک تقاضای مصرف برق بهشدت کاهش یافته، بهطوری که پیک نیاز برق از ابتدای مهرماه تاکنون در بازه ۴۷۰۰۰ تا ۵۳۰۰۰ مگاواتی بوده، بازهای که در میانه تابستان به بیش از ۷۰ هزار مگاوات رسیده بود.
اوج تقاضای مصرف برق در تابستان امسال به رقم ۷۳ هزار و ۴۶۳ مگاوات رسید و مقایسه این مقدار با میزان تقاضای فعلی برق در روزهای جاری نشاندهنده کاهش ۲۰هزار مگاواتی تقاضای برق در کشور است.
این ۲۰ هزار مگاوات کاهش تقاضا، مربوط به مصارف برق در بخش سرمایشی در روزهای گرم تابستان است که با شروع پاییز از مدار خارج شده و پیش بینی میشود در روزهای آینده نیز، با خروج بخش دیگری از وسایل سرمایشی، شاهد رسیدن پیک تقاضای روزانه برق به زیر ۵۰ هزار مگاوات باشیم.