آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۳۶۵۸

افزایش بی‌سابقه مصرف برق کشور در اولین جمعه شهریور‌ماه

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: میزان مصرف برق کشور در اولین جمعه شهریور ماه نسبت به روز مشابه سال قبل ۸۸۰۰ مگاوات افزایش داشت.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق اظهار داشت: بر اساس گزارش‌های مرکز ملی راهبری شبکه برق ایران روز گذشته میزان مصرف برق کشور به ۶۳ هزار و ۶۰۰ مگاوات رسید که در مقایسه با روز مشابه سال گذشته که عدد ۵۴ هزار و ۸۰۰ مگاوات ثبت شده بود، افزایش ۸ هزار و ۸۰۰ مگاواتی را نشان می‌دهد.

سخنگوی صنعت برق با تأکید بر اینکه میزان مصرف برق در روز‌های تعطیل و جمعه کاهش می‌یابد، گفت: با توجه به اینکه در ابتدای آخرین ماه تابستان هستیم، انتظار داشتیم میزان مصرف برق کاهش یابد، اما افزایش تدریجی دما که از انتهای هفته گذشته با آن مواجه شدیم موجب شد مصرف برق هنوز در اوج باشد.

رجبی مشهدی ضمن تشکر از همه هموطنان به‌دلیل مشارکت در طرح پرداخت پاداش مدیریت مصرف افزود: خوشبختانه تمامی مشترکان همکاری خوبی با وزارت نیرو در اجرای طرح مدیریت مصرف داشتند، به‌نحوی که بیش از ۳۶ درصد مشترکان خانگی تاکنون مشمول دریافت پاداش شده‌اند.

سخنگوی صنعت برق یادآور شد: طرح پرداخت پاداش به مشترکان خانگی تا پایان شهریور‌ماه ادامه دارد و به‌ویژه به مشترکان پرمصرف توصیه می‌کنیم از آخرین فرصت برای کاهش مصرف و دریافت پاداش بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: هموطنان عزیز در مناطقی که دما کاهش یافته است، با خاموش کردن وسایل سرمایشی و یا تنظیم دمای کولر‌های گازی روی ۲۵ درجه، می‌توانند مصرف خود را نسبت به دوره مشابه سال گذشته کاهش دهند و از دریافت پاداش مدیریت مصرف بهره‌مند شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار