آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۱۱۲۲

اولین کنفرانس مشترک فارابی شناسی ایران و قزاقستان برگزار می شود

پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت علوم از برگزاری کنفرانس علمی و کاربردی، انسان خیرخواه در میراث فارابی، جامعه خیرخواه و اخلاق امروز در آلماتی قزاقستان خبرداد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد جواد عمرانی؛ کنفرانس علمی و کاربردی: «انسان خیرخواه در میراث فارابی، جامعه خیرخواه و اخلاق امروز» ۲۴ اکتبر ۲۰۲۳/ ۵ آبانماه ۱۴۰۲ در آلماتی قزاقستان برگزار می‌شود.

در این کنفرانس که با مشارکت پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت علوم ج. ا. ا، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ج. ا. ا و دانشگاه ملی فارابی قزاقستان برگزار می‌شود، شش تن از فارابی شناسان ایرانی مقالات خود را ارائه خواهند داد.

این کنفرانس اولین اقدام کمیته مشترک فارابی شناسی ایران و قزاقستان بعد از توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی به رئیس جمهور قزاقستان مورخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ در خصوص ایجاد کمیته مشترک فارابی شناسی توسط دو کشور است.

محور‌های اصلی کنفرانس:

۱- انسان خیرخواه در میراث فارابی و اندیشمندان مسلمان: گفتمان مقایسه ای۲- پارادایم‌ها مدرن جامعه خیرخواه شهری و ارزش ثبات۳- علوم اخلاق و فضایل اخلاقی در میراث ابوالنصر فارابی۴- نقش اخلاق در حفظ سنت‌ها و ارزش‌های اجتماعی: ارتباط دین و سنت‌ها در جهان ۵- اصول اخلاقی فارابی در راه رسیدن به خوشبختی۶- زبان فلسفه و فلسفه زبان در آموزه‌های ابوالنصر فارابی۷- تغییرات جهت گیری ارزشی شخصی و کیفیت جدید شخصیت انسانی در جامعه قزاقستان-ایران در چارچوب جهانی شدن.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار