آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۳۳۰۹
رئیس جهاد دانشگاهی:

مرکز مطالعات مغز کشور افتتاح می‌شود

رئیس جهاد دانشگاهی کشور گفت: مرکز مطالعات مغز موسوم به نخستی‌سانان، برای نخستین بار در کشور، بهمن ماه سال جاری مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی کشور در ادامه سفر یک روزه به استان سمنان همزمان با بعد از ظهر پنج‌شنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی استانداری، از افتتاح نخستین مرکز مطالعات مغز جهاد دانشگاهی موسوم به نخستی سانان خبر داد و ابراز کرد: این مجموعه دهه فجر سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه این مرکز در واقع نخستین مرکز از این دست در کشور و منطقه است، تاکید کرد: این مرکز به لحاظ فناوری و علمی آنچنان شرایط بالایی دارد که در دنیا فقط چند کشور معدود هستند که از آن برخوردارند.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور همچنین با بیان اینکه این مجموعه جهادی، دانشگاهی توانسته فناوری قطار‌های فوق پرسرعت را نیز کسب کند، گفت: پژوهشگران جهاد دانشگاهی امسال قطار‌های با سرعت بالا در کشور طراحی کرده‌اند.

مسلمی با بیان اینکه این فناوری‌های نوین جز در سایه تلاش جهادی دانشمندان کشورمان میسر نمی‌شد، ابراز کرد: توان بالای متخصصان داخلی ما را به سمت طراحی قطار ملی سوق داده است.

وی از راه‌اندازی قطار‌های برقی با سرعت بالای ۲۵۰ کیلومتر در ساعت توسط جهاد دانشگاهی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساخت این نوع قطار‌ها در زمره مأموریت‌های محوله به جهاد دانشگاهی است که به خوبی دنبال می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار