به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از هرمزپرس، علیرضا فتح اللهی در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان،افزود: در سال ۷۲ موسسه قرض الحسنه بسیجیان افتتاح و در سال ۸۸ درخواست تأسیس بانک به شورای پول و اعتبار داده شد که در سال ۸۹ مورد موافقت قرار گرفت و در حال حاضر بهعنوان شرکت سهامی عام بانک مهر اقتصاد به فعالیت می پردازیم.
وی با بیان اینکه این بانک باسرمایه ۱۲ هزار میلیارد تومان بزرگترین بانک کشور محسوب می شود، اظهار کرد: از لحاظحجم منابع در اختیار در رده هفتم بین ۳۱ بانک و موسسه دارای مجوز بانک مرکزی قرار داریم.
فتح اللهی با اشاره به اینکه بانک مهر اقتصاد دارای ۸۰۰ شعبه و ۳۲ سرپرستی می باشد، تصریح کرد:در استان هرمزگان بانک مهراقتصاد دارای ۱۴ شعبه که هفت شعبه در بندرعباس و مابقی در شهرستان های قشم،کیش، بندرلنگه، میناب، رودان، حاجی آباد و جاسک قرار دارد و با در اختیار داشتن ۱۲درصد منابع استان، بین بانک ها حائز رتبه چهارم می باشد.
مدیرکل بانک مهر اقتصاد هرمزگان با اشاره به اینکه از لحاظپرداخت تسهیلات تناسبی رعایت کرده ایم که هم سرمایه گذاری مناسب صورت بگیرد و هم سهامداران رضایت داشته باشند، خاطرنشان کرد: بانک مهر اقتصاد در بیش از ۴۰ شرکت سهامدار بود وبا اشاره به نامگذاری دهه چهارم انقلاب اسلامی به دهه اول توسعه و عدالت بانک مهر اقتصادنیز در هر دو بخش برنامه ریزی مناسبی ارائه کرده است و با پرداخت بیش از ۹ هزار فقره تسهیلات به آحاد مختلف جامعه در استان هرمزگان سعی کرده که شعار عدالت محوری را محقق نماید و با پرداخت تسهیلات به صنایع استان و کشور سعی داریم در توسعه نقش موثری ایفاکنیم.
فتح اللهی با بیان اینکه درمسیر اشتغالزایی بانک مهر در استان هرمزگان نقش مهمی را ایفا کرده است، اضافه کرد:در مرحله نخست تفاهم نامه ای با شرکت شهرک های صنعتی استان منعقد با اعطا یکسری تسهیلاتتوانستیم برخی صنایع را کمک کرده و در مسیر تولید و رشد قرار دهیم.
وی ادامه داد: در راستای تحققسیاست های اقتصاد مقاومتی بانک مهر تفاهم نامه ای را با جهاد کشاورزی، بسیج سازندگیو نیروی مقاومت بسیج منعقد و در چهارده عرصه تأمین امنیت غذایی با اعطا تسهیلات بهکمک کارآفرینان آمد و توانست در این بخش ۱۵۰۰ فقره وام و تسهیلات اعطا شود و با توجهبه گزارشات میدانی حدود ۹۶ درصد این بودجه به اشتغالزایی مستقیم تبدیل شده است.
مدیرکل بانک مهر اقتصاد هرمزگان با استقبال از حضور جهاد داشنگاهی در این بخش، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی می تواند به عنوان حلقه مفقود شده بین بازار و تولیدکنندگان و کارآفرینان ایفای نقش کند.
وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی و انقلابی می تواند در این مسیر کمک بزرگی کرده و علاوه بر آموزشکارآفرینان می تواند مسیر علمی و درست را برای عرضه محصولات تولیدی به بازار ارائه نماید.
فتح اللهی از برگزاری دوره های آموزشی ویژه کارکنان در جهاد دانشگاهی استقبال و ابراز امیدواری کرد که همکاری طرفین افزایش یابد.
مدیرکل بانک مهراقتصاد هرمزگان در پایان بانک مهر اقتصاد را تنها بانکی دانست که تمامی ضوابط شرعی را رعایت و از نظارت شرعی و مشاورین فقهی برخوردار می باشد.
همچنین در این دیدار ئیس جهاددانشگاهی واحد هرمزگان ضمن ارائه برنامه های این نهاد دانشگاهی، افزود: جهاد دانشگاهیای این پتانسیل و ظرفیت را داراست که در تمامی زمینه ها به کمک بانک مهر اقتصاد بیاید.
سهیل دادخواه با اشاره به اینکهحمایت از کارآفرینان باید به صورت حقیقی و به شیوه درست صورت بگیرد، اضافه کرد: امیدواریمبا اجرای یک فرآیند علمی بتوانیم تولیدات داخلی را به شکل صحیح و نیاز بازار انجام و در جهت افزایش رونق اقصادی طبق فرمایش مقام معظم رهبری با اتکا به اقتصاد مقاومتی به پیش ببریم.