آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۳۵۵۰

مشاغل مزاحم و آلاینده شهری شهرک‌دار می‌شوند

شهردار ابهر گفت: جهت ساماندهی مشاغل و اصناف مزاحم شهری در ناحیه حسین آباد، شهرک صنفی مشاغل مزاحم و آلاینده شهری احداث خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، رضا حیدری گفت: جهت ساماندهی مشاغل و اصناف مزاحم شهری در ناحیه حسین آباد مشکلات اداری آن حل و با پیگیری‌های به‌عمل آمده توسط فرماندار، اعضای محترم شورای اسلامی و همکاران شهرداری مشکلات بهداشتی، زیست محیطی و معضلات اجتماعی با جابجایی ضایعات‌فروشان که مشکل چندین ساله ناحیه حسین‌آباد بود حل خواهد شد.

وی افزود: هدف مجموعه مدیریت شهری این است که با احداث شهرک صنفی علاوه بر کاستن از مشکلات بهداشتی و اجتماعی ساکنین نسبت به ساماندهی جداره‌های بافت مسکونی و کاهش آلودگی‌های بصری و ارتقاء منظر و سیمای شهری در منطقه مذکور اقدام کند.

حیدری با بیان اینکه احداث شهرک صنفی ضایعات‌فروشان خدمت بزرگی به مردم شهر ابهر است، گفت: پس از احداث شهرک صنفی، ضایعات‌فروشان طبق قانون موظفند مراکز فعلی و غیر قانونی فعالیت خود را که در بافت مسکونی مستقر است تخلیه و به شهرک صنفی ضایعات‌فروشان انتقال دهند تا آرامش و پاکیزگی را به ساکنان آن محل هدیه دهند.

شهردار ابهر گفت: وضعیت ضایعات‌فروشان که باعث نارضایتی ساکنین منطقه شده با همت ویژه اعضای شورای اسلامی و شهرداری ابهر برای حل مشکل مذکور که از سنوات گذشته باقی مانده صورت گرفته و یکی از زیربنایی‌ترین پروژه‌های ابهر حل مشکل ضایعاتی‌های حسین‌آباد است که با پیگیری‌های صورت گرفته موانع اداری، تملک زمین موردنظر برطرف شده و مجوزها و موافقت‌های استانی نیز صادر شده است.

وی افزود: بر اساس آئین‌نامه ساماندهی مشاغل و اصناف مزاحم شهری، تأمین زمین برای احداث شهرک صنفی به عهده شرکت شهرک‌های صنعتی استان است اما به دلیل اهمیت موضوع و ارتباط آن با سلامت جسمی و روحی شهروندان مقرر شد، شهرداری ابهر در یک پروسه تعریف شده نسبت به معرفی و تأمین زمین اقدام کند و در همین راستا شهرداری ابهر جهت تسریع در امر ساخت و ساز شهرک صنفی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نسبت به جذب سرمایه‌گذار نیز اقدام کرده که پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و مشخص شدن قدر‌السهم طرفین عملیات اجرایی شهرک صنفی ضایعات‌فروشان حسین‌آباد آغاز خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار