آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۳۷۹۲

اشتغالزایی با احیای ۵ هزار کارخانه و کارگاه تعطیل و نیمه‌تعطیل

رئیس جمهور از احیای ۵هزار کارخانه و کارگاه تعطیل و نیمه تعطیل در کشور خبر داد که درراستای این امر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد خواهد شد. اشتغالزایی۱۰۰هزار نفری با احیای واحد‌های تولیدی در سال گذشته صورت گرفت.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یکی از اقدامات دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال و رونق تولید نهضت ملی احیا و راه‌اندازی مجدد واحد‌های تولیدی و صنعتی راکد و غیرفعال یا افزایش ظرفیت تولید، رفع مشکلات و اعطای تسهیلات است. مطابق گزارش امیرحسین مدنی، نماینده دولت در نهضت احیای واحد‌های اقتصادی در فروردین ماه سال جاری قرار است برای سال ۱۴۰۲ حدود ۸ هزار واحد تعطیل و نیمه تعطیل احیا شود.

مدنی اضافه کرد: در کشور تعداد بسیار بالایی از واحد‌های تعطیل و نیمه تعطیل وجود دارد که بخشی از آن‌ها با سرمایه‌های اندکی احیا می‌شد. در سال ۱۴۰۱ بیش از ۴۲۰۰ واحد تعطیل و نیمه فعال احیا شد که از این طریق برای حدود ۱۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی شد و حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان سرمایه نیز احیا شد.

*احیای ۵ هزار کارخانه و کارگاه تعطیل و نیمه‌تعطیل در کشور

روز گذشته ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور گفت: در تمام کشور کارخانه‌های تعطیل و نیمه‌تعطیلی داریم که راه‌اندازی مجدد آن‌ها جزو برنامه‌های دولت است. امروز راه‌اندازی کارخانه‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل در کشور وارد کانال ۵ هزار شده است.

*حمایت صندوق کارآفرینی از یک‌هزار طرح راکد و نیمه راکد

صندوق کارآفرینی امید نیزدر راستای حمایت از ۱۰۰۰ طرح راکد و نیمه راکد نیز گام برداشته است.

نعمت الله رضایی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از امضای تفاهم‌نامه‌ای برای حمایت از ۱۰۰۰ طرح راکد و نیمه راکد خبر داد و گفت: در طرح‌های توسعه‌ای کشور رشد ۸ درصدی در بخش‌های سرمایه‌گذاری جدید و بهره‌برداری از طرح‌ها در نظر گرفته شده است.

آنچه عمدتاً کمتر تحقق می‌یابد سهم بهره‌وری است که باید سرمایه‌های راکدی که در کشور سرمایه‌گذاری شده به چرخه تولید برگردد.

وی افزود: بخشی از طرح‌ها در کشور یا راکد هستند و یا زیر ظرفیت اسمی خود (کمتر از ۵۰ درصد) فعالیت می‌کنند و یا اینکه بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند و نیاز به سرمایه‌گذاری جدید دارد تا به چرخه تولید برگردد، به همین دلیل تفاهم‌نامه‌ای بین صندوق کارآفرینی امید و نهضت احیاء به نمایندگی از معاونت توسعه روستایی برای حمایت از ۱۰۰۰ طرح منعقد شد.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به نظام اداری کشور گفت: شورای برنامه‌ریزی توسعه و کارگروه اشتغال سرمایه‌گذاری استان‌ها، طرح‌های نیمه‌تمام و راکدی را که واجد شرایط بهره‌برداری باشند را معرفی می‌کنند تا بعد از بررسی در چرخه حمایت قرار گیرند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار