آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۴۱۲
در كوي دانشگاه اتفاق افتاد؛

حراج نان 250 توماني براي دانشجويان

از وقايع اتفاقيه جديد كوي دانشگاه مي توان به ارائه نان 500 توماني با تخفيف 50 درصدي، هزينه 2 ميلياردي براي تجهيز خوابگاه‌ها، استفاده برخي دانشجونمايان نامرد از سرويس هاي اياب و ذهاب دانشجويان اشاره كرد.
گروه صنفي «خبرگزاري دانشجو»، به گفته اسماعيلي، مديركل امور خوابگاه هاي دانشگاه تهران، «نانوايي‌ها با هماهنگي‌هاي انجام شده هر نان به قيمت 500 تومان را با 50 درصد تخفيف با قيمت 250 تومان به دانشجويان ساكن كوي دانشگاه ارائه مي‌كند»؛ البته در سطح شهر تهران نان 500 توماني نداريم و اين قيمت 500 توماني معلوم نيست كدام نوع از نان را شامل مي‌شود، احتمالا منظورشان بربري كمي كنجدي و سنگك تا قسمتي كنجدي باشد كه بالاتر از قيمت‌هاي مصوب نان به فروش مي‌رسند.
 
وي در صحبت‌هايش به مواردي از قبيل اينكه «در يك سال گذشته بيش از 2 ميليارد تومان هزينه تامين و تجهيز خوابگاه‌ها شده است و همچنين از اين مبلغ بيش از 700 ميليون تومان به وسيله بانك كشاورزي و مابقي آن به وسيله وزارت نفت، استانداري تهران و بودجه‌هاي عمراني دانشگاه تهران هزينه شده» اشاره كرده است؛ در اين سلسله مراتب بودجه ريزي، سهم بودجه‌هاي عمراني در آخر از همه دستگاه‌ها و سازمان‌هاي ديگر آمده است، اگر از شكسته‌ نفسي‌ها فراتر رويم، شايد به علت سهم ناچيز بودجه‌هاي عمراني كوي در اين پروژه دو ميلياردي از ذكر مبلغ بودجه هاي عمراني كوي خودداري شده است.
 
از قرائن چنين برآورد مي شود كه «پيش از اين دانشجويان غيرخوابگاهي، خوابگاهي و حتي مردم عادي از سرويس‌هاي اياب و ذهاب استفاده مي‌كردند و هيچ كنترلي نبود اما با كارتي شدن سرويس‌ها اين مشكلات حل شده است»؛ يك سري آدم‌ها اين سرويس‌ها را با بي‌.آر.تي اشتباه گرفته و در صف‌هاي طويلي در سراسر خيابان كارگر شمالي نوبت مي‌گرفتند و غير از اتوبوس‌هاي كوي به هيچ اتوبوسي سوار نمي‌شدند، خبرنگار ما كه علت را جويا مي‌شود معلوم شد كه خلوت بودن و داشتن بخاري و كولر در اين انتخاب‌ها تاثير داشته است.
 
در بحث صنوف دو اقدام اساسي انجام شده است، يكي نظارت جدي بر صنف‌هايي كه فعاليت دارند و ديگري ايجاد صنف‌هاي جديد مانند دفتر خدمات مسافرتي و تهيه بليط است؛ اصلا چرا بازار تهران اين همه صنف داشته باشند و كوي دانشگاه از وجود اصناف مختلف بي‌بهره باشد كه در راستاي اين صنف‌ افزايي، آرايشگاه زنانه در خوابگاه دخترانه راه اندازي شده و به جمع اصناف كوي پيوستنه است.
 
آشپزخانه كوي دانشگاه در حال حاضر به سيستم دوربين تجهيز شده و كاملا تمامي حركات كارگران داخل آشپزخانه زير نظر است، پس از لحاظ بهداشتي و رعايت اصول ايمني موارد زير نظر است؛ خيال دانشويان راحت باشد كه برنج‌هاي پاك نشده و لپه‌هاي فله‌اي در ديگ‌ها ريخته نمي‌شود و از وجود قلوه سنگ، پاره‌آجر و بخصوص ريزه‌هاي سنگ مرمر در غذاها وجود خارجي نخواهد داشت و همچنين اگر آشپزها به اقداماتي از قبيل لباس شستن در داخل آشپزخانه اقدام كنند جريمه سنگين خواهند شد./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار