آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۴۴۰۷

۴ میلیون شیرخشک توزیع خواهد شد

مشاور رسانه‌ای رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در دوهفته آینده حدودچهار میلیون شیرخشک از طریق واردات تأمین و پس از انجام آزمایشات به سرعت در بازار و داروخانه‌ها توزیع و به بیماران و مصرف کنندگان عرضه خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سجاد اسماعیلی مشاور رسانه‌ای رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص اقدامات این سازمان در زمینه تأمین شیرخشک‌های عادی یا رگولار گفت: سازمان غذا و دارو در شش ماه گذشته اقدامات اساسی از جمله بازدید‌های میدانی از کارخانه‌های تولید شیرخشک، گمرک و شرکت‌های پخش‌شیرخشک انجام داده است.

وی در ادامه بیان کرد: برنامه توزیع این ماده غذایی توسط اداره کل مربوطه براساس نرخ موارد اصلاح شده سال ۱۴۰۲ طی بخشنامه‌ای به تمام معاونت‌های غذا و دارو ابلاغ شده و معاونت‌ها موظف به نظارت و رصد میدانی هستند. علاوه برآن به تمام شرکت‌های توزیع کننده، بخشنامه‌ای ابلاغ شده است که براساس آن حتی در روز‌های تعطیل موظف به توزیع و پخش شیرخشک هستند.

اسماعیلی درخصوص تأثیرگذاری این اقدامات تصریح کرد: خوشبختانه این اقدامات باعث شده است که ما با مشکل حاد و بحرانی در زمینه تأمین شیرخشک نداشته باشیم. همچنین تولیدکنندگان ما با جدیت وارد عرصه شده‌اند و میزان تولیدات خود را افزایش داده‌اند.

وی درباره تأمین ارز مورد نیاز توضیح داد: ما در چندماه گذشته با مشکلات ارزی مواجه بودیم که درحال حاضر آن مشکلات برطرف شده و اکنون در تأمین ارز مورد نیاز خرید مواد اولیه مشکلی نداریم. همچنین برای تأمین کسری بازار یک برنامه واردات فوریتی داده شد که این واردات به صورت محدود، مقطعی و کوتاه مدت تا زمان اشباع بازار انجام خواهد شد. درحال حاضر اولین محموله‌های شیرخشک به گمرک رسیده و درحال نمونه برداری و آزمایش‌های اولیه است.

وی در ادامه بیان کرد: در دوهفته آینده حدودچهار میلیون شیرخشک از طریق واردات تأمین خواهد شد و پس از انجام آزمایشات به سرعت در بازار و داروخانه‌ها توزیع و به بیماران و مصرف کنندگان عرضه خواهد شد.

برچسب ها:
شیرخشک
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار