کد خبر:۱۱۰۵۷۰۵

کالا‌های اموال تملیکی استان مرکزی تا ٢٠ روز آینده تعیین تکلیف می‌شود

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در بازدید از انبار‌های سازمان اموال تملیکی تأکید کرد کالا‌هایی که رأی تعزیراتی دارند، هر چه زودتر باید تعیین تکلیف شوند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد اصانلو با گلایه از وضعیت نابسامان انبار‌های اموال تملیکی در اراک، گفت: انبار‌ها باید به گونه‌ای باشند که ورود و خروج کالا مشخص و هر کدام از کالا‌ها قبض انبار و رأی تعزیراتی داشته باشند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با تعیین ضرب‌الاجل برای تعیین تکلیف کالا‌های دارای رأی سازمان تعزیرات حکومتی از مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی خواست بعد از صدور رأی تا مرحله فروش اموال نظارت مستمر داشته باشد. 

اصانلو در تماس تلفنی با رئیس سازمان اموال تملیکی برای سرعت بخشیدن به تعیین تکلیف کالا‌ها در انبار‌های سازمان اموال تملیکی بر مکانیزه شدن انبار‌های استان مرکزی مانند دیگر استان‌ها تأکید کرد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی همچنین برای تسهیل خدمت به مردم و کاهش هزینه‌ها از رئیس سازمان اموال تملیکی خواست یک انبار برای جمع‌آوری کالا‌ها در شهرستان ساوه اختصاص یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار