کد خبر:۱۱۰۶۰۹۸
در پی دستور ویژه رییس قوه قضاییه صورت گرفت؛

آغاز بزرگترین مزایده خودرویی کشور با عرضه هزار و ٣۶٧ دستگاه خودرو

در پی دستور ویژه رییس قوه قضاییه بزرگترین مزایده خودرویی کشور با عرضه هزار و ٣۶٧ دستگاه خودرو آغاز شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی دستور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه در بازدید از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمان مبنی بر تعیین و تکلیف این خودروها، صبح امروز و با حضور مسئولان کشوری و استانی، بزرگترین مزایده خودرو‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با عرضه یک هزار و ۳۶۷ خودرو آغاز شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در آئین آغاز بزرگترین مزایده فروش خودرو‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: هزار و ٣۶٧ دستگاه خودروی سبک و سنگین توقیفی مواد مخدر آماده فروش است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدی بیان کرد: رئیس قوه قضائیه سال گذشته از پارکینگ مرکزی خودرو‌های توقیفی و ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر بازدید و دستور ویژه‌ای در رابطه با تعیین تکلیف خودرو‌هایی که بعضاً از سال ١٣٨٢ در این پارکینگ‌ها دپو شده بودند، صادر کرد.

رئیس کل دادگستری کرمان با اشاره به تشکیل کارگروه‌هایی در استان برای انجام کار‌های قضائی، اداری و کارشناسی خودرو‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن، اظهار داشت: در چند ماه گذشته تعداد هزار و ١٠ دستگاه خودروی توقیفی مواد مخدر به مزایده گذاشته شد که حدود ۷۵ درصد آن‌ها به فروش رفت و تحویل خریداران شد و امروز نیز بیش از هزار و ۳۶۷ دستگاه خودروی سبک و سنگین به مزایده گذاشته شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن تشکر از نیرو‌های فراجا در امر مقابله و مبارزه با مواد مخدر در استان بیان کرد: باید تمام توان و تلاشمان را روی محموله‌های کلان و مبارزه با باند‌های فروش مواد مخدر بگذاریم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان بیان داشت: هدف از برگزاری این مزایده جلوگیری از متضرر شدن بیت‌المال و ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان مواد مخدر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دوشنبه (۱۲ دی سال ۱۴۰۱) در بازدیدی سرزده از پارکینگ مرکزی خودرو‌های توقیف یا ضبط شده پرونده‌های مواد مخدر در کرمان به رئیس کل دادگستری استان کرمان دستور داد در سریع‌ترین زمان ممکن، کارگروهی را مرکب از نمایندگان استانداری، ستاد مبارزه با مواد مخدر و دادگستری تشکیل دهد تا در آن کارگروه وضعیت خودرو‌های مرتبط با پرونده‌های مواد مخدر که در پارکینگ مرکزی کرمان نگهداری می‌شوند مشخص شود.

رئیس قوه قضائیه در همین راستا با بیان اینکه رئیس کل دادگستری استان کرمان موظف است در کارگروه تعیین تکلیف خودرو‌های توقیف یا ضبط شده در پارکینگ مرکزی کرمان را به صورت گام به گام گزارش کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار