به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بمباران منزل خانواده خبرنگار شبکه الجزیره در نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی جلوه دیگری از توحش اشغالگران و تروریسم سازمان یافته صهیونیسم و حامیان غربی-آمریکایی آن علیه اصحاب رسانه را به نمایش گذاشت.
شب گذشته «وائل الدحدوح» خبرنگار شبکه الجزیره در نوار غزه، همسر، دختر و پسر خود را در تجاوز وحشیانه اشغالگران به منزل وی از دست داد. خانه این خبرنگار در منطقهای بود که ارتش رژیم اشغالگر مدعی شده بود به آنجا حمله نمیکند و فلسطینیان میتوانند به آنجا بروند.
بعد از شهادت اعضای خانواده وائل الدحدوح، وی اعلام کرد: اشکهای ما از روی انسانیت است، نه ضعف. رژیم اشغالگر قطعا شکست خورده است.
ارتش اسرائیل خانواده خبرنگار الجزیره را عامدانه هدف قرار داد
اما «تسوی یحزقیلی» کارشناس و روزنامهنگار صهیونیست در شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش اسرائیل منزل «وائل الدحدوح» خبرنگار الجزیره را عامدانه هدف قرار داد و اسرائیلیها دقیقا میدانند به کجا حمله میکنند و چه چیزی را هدف قرار میدهند.
این کارشناس صهیونیست تصریح کرد، اهداف بمبارانها برای ارتش اسرائیل کاملا شناخته شده بوده و مثلا دیشب هدف، خانواده خبرنگار الجزیره بود.
رژیم صهیونیستی از روز اول تجاوزات خود به نوار غزه شروع به ترور سیستماتیک روزنامهنگاران و اصحاب رسانه کرده تا مانع انتشار اخبار و تصاویر جنایات ضد بشری این رژیم در جهان شود.
شهادت 24 خبرنگار در نوار غزه
تعداد خبرنگارانی که از ابتدای تجاوزگری صهیونیستها در نوار غزه به شهادت رسیدهاند تاکنون 24 نفر اعلام شده است. در روزهای ابتدایی عملیات طوفان الاقصی نیز «عصام عبدالله» خبرنگار لبنانیِ رویترز در تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوب لبنان به شهادت رسید.
اتحادیه روزنامهنگاران فلسطینی در بیانیهای جنایات مستمر اشغالگران علیه مردم غزه و خبرنگاران و اصحاب رسانه را محکوم و اعلام کرد از زمان آغاز تجاوزات دشمن صهیونیستی به غزه، 24 خبرنگار زن و مرد شهید و شمار زیادی زخمی شدهاند. همچنین تعداد زیادی از اعضای خانوادههای خبرنگاران نیز در حملات وحشیانه اشغالگران به شهادت رسیدهاند.
سلمى مخیمر، سائد الحلبی، أحمد أبو مهادی و جمال الفقعاوی خبرنگارانی هستند که اخیرا در تجاوزات اشغالگران به غزه شهید شدهاند.
این اتحادیه همچنین شهادت اعضای خانواده خبرنگار شبکه الجزیره را نیز تسلیت گفت.
از سوی دیگر مجمع خبرنگاران فلسطین (یک سازمان مدنی مرتبط با امور خبرنگاران در غزه) نیز در بیانیهای اعلام کرد، رژیم اشغالگر بدون کوچکترین توجه به قوانین و کنوانسیونهای بینالمللی و قوانین بشردوستانه که محافظت از اصحاب رسانه در مناطق درگیری را تضمین میکند، در کمال خونسردی و گستاخی به جنایات سیستماتیک خود علیه قهرمانان رسانه در نوار غزه ادامه میدهد.
بر اساس این بیانیه، حمله به خبرنگاران تنها محدود به نوار غزه نبوده و نظامیان رژیم اشغالگر از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی کمپین بزرگی برای بازداشت روزنامهنگاران در کرانه باختری به راه انداختهاند.
جنبش حماس فلسطین نیز با صدور بیانیهای، حمله عامدانه رژیم اشغالگر به خبرنگاران و خانوادههای آنها را محکوم کرده و خواستار محاکمه صهیونیستها به خاطر این جنایات فاشیستی و تروریستی شد.
حماس تاکید کرد، رژیم اشغالگر و ارتش فاشیست آن به هدف قرار دادن روزنامهنگاران فلسطینی ادامه میدهند تا اصحاب رسانه را به وحشت انداخته و مانع افشای حقیقت و تصاویر جنایات شنیع این رژیم علیه مردم فلسطین شوند.