آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۷۰۰۳

استراتژیست: دوران سختی در انتظار مصرف کنندگان آمریکایی است

مدیر عامل شرکت مشاوره مالی لانگ ویو اکونومیکس طی اظهاراتی هشدار داد که مصرف کنندگان آمریکایی با دوران چالش برانگیزی روبرو هستند که انتظار می‌رود هزینه‌کرد خانوار‌ها باز هم شاهد کاهش باشد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، کریس واتلینگ، مدیر عامل شرکت مشاوره مالی لانگ ویو اکونومیکس، طی اظهاراتی هشدار داد که مصرف کنندگان آمریکایی با دوران چالش برانگیزی روبرو هستند که انتظار می‌رود هزینه‌کرد خانوار‌ها باز هم شاهد کاهش باشد.

این استراتژیست در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌بی‌سی CNBC به آخرین شاخص‌های اقتصادی آمریکا اشاره کرد که نشان می‌دهد مصرف کنندگان در این کشور به سرعت پول نقد مازاد خود را تمام می‌کنند و پس انداز خانوار‌ها تحت فشار فزاینده‌ای قرار گرفته است.

واتلینگ گفت: به نظر من، مصرف کننده آمریکایی اساساً به سمت یک پرتگاه پیش می‌رود. البته، خرده فروشی در چند ماه گذشته بسیار قوی بوده است، و همه از این موضوع بسیار هیجان زده می‌شوند، اما، در واقع، اگر به آنچه در حال وقوع است نگاه کنید، نسبت پس انداز خانوار کاهش یافته و رشد درآمد واقعی طی سه ماه (متوالی) منفی بوده است.

این اقتصاددان آمریکایی در ادامه تأکید کرد که مصرف کننده و بازار کار تحت فشار زیادی هستند.

وی گفت: ما یک ماه حقوق و دستمزد خوبی داشتیم، اما اگر به بسیاری از شاخص‌ها در باره آینده بازار کار نگاه کنید، متوجه می‌شوید بسیاری از آن‌ها شروع به سقوط کرده‌اند.

واتلینگ در ادامه تصریح کرد که روند قابل توجه نزولی بازار کار می‌تواند منجر به رکود کل اقتصاد در این کشور شود.

وی همچنین هشدار داد: ما در چند ماه آینده به نقطه اصلی خواهیم رسید. فکر می‌کنم ایالات متحده دوران سختی در پیش دارد.

بر اساس مطالعه اخیر دانشگاه میشیگان، شاخص اعتماد مصرف کننده در ایالات متحده طی ماه اکتبر برای سومین ماه متوالی کاهش یافت و خانوار‌ها انتظار تورم بالاتری را در سال آینده داشتند.

موسسه مودیز در گزارشی طی ماه گذشته اعلام کرد که تورم و چشم انداز رو به وخامت اقتصاد این کشور بر شاخص اعتماد مصرف کننده تاثیر منفی گذاشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار