آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۷۱۱۹

وعده سازمان راهداری برای نوسازی ۱۵۰۰ دستگاه ناوگان عمومی مسافری

درحالی حدود ۹۰ درصد ناوگان اتوبوس کشور فرسوده است که رئیس سازمان راهداری وعده اضافه شدن ۱۵۰۰ دستگاه ون، مینی‌بوس و اتوبوس را به ناوگان حمل‌ونقل عمومی داده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس آمار اعلام شده از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای حدود ۱۵ هزار دستگاه اتوبوس در کشور وجود دارد که کمتر از نیمی از این تعداد فعال هستند.

طبق گفته مدیرکل دفتر نگهداری راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری حدود ۹۰ درصد اتوبوس‌های کشور فرسوده بوده و نیازمند نوسازی هستند. به عبارت دیگر حدود ۱۳۵۰۰ دستگاه اتوبوس فرسوده هستند.

در همین حال داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفته است: با وجود کمبود منابع و اعتبارات، این امر در صدر برنامه‌های سازمان قرار دارد و تا پایان سال ۱۵۰۰ دستگاه ون، مینی‌بوس و اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه می‌شود.

وی افزود: برای تحقق این مهم تفاهم‌نامه‌هایی با شرکت‌های خودروساز داخلی امضا شده که بر مبنای آن، تا پایان سال آینده ۳۵۰۰ دستگاه انواع خودرو در بخش مسافری تولید و تحویل سازمان راهداری شود.

به گزارش تسنیم، تیرماه سال ۱۴۰۰ وزیر وقت راه وشهرسازی با اشاره به این‌که با تاکید بر نوسازی ناوگان حمل‌ونقل باری و مسافری جاده‌ای کشور گفته بود: چند سال است در حال مذاکره و پیگیری برای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای هستیم و منابع خود را نیز به این مهم اختصاص داده‌ایم.

محمد اسلامی افزود: بر این اساس برای نوسازی ۵۵ هزار کامیون بالای ۴۰ سال در کشور برنامه مدون داریم و با کارخانجات داخلی قرارداد مبادله کرده‌ایم. اکنون کارخانجات باید توضیح دهند که چرا قرارداد‌های را اجرا نمی‌کنند.

وی با یادآوری این‌که قرارداد‌های خرید کامیون نو با ایران خودرو دیزل و هم با ماموت امضا شده است، گفت: بر اساس این قرارداد‌ها حدود ۸۰ درصد قیمت این کامیون‌ها تسهیلات است و ۲۰ درصد به علاوه یک کامیون فرسوده را باید متقاضی فراهم کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار