پیش‌بینی ترانزیت ۱۲ میلیون تن کالا تا پایان سال
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۷۲۶۲

پیش‌بینی ترانزیت ۱۲ میلیون تن کالا تا پایان سال

رئیس سازمان راهداری با پیش‌بینی ترانزیت ۱۲ میلیون تن کالا تا سه ماه آینده، گفت:در حوزه حمل ونقل کالا مشکل خاصی وجود ندارد و اتفاقات خوبی به‌ویژه در حوزه ترانزیت در پیش است.
پیش‌بینی ترانزیت ۱۲ میلیون تن کالا تا پایان سال

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، داریوش امانی اظهار کرد: با تمهیدات وزیر راه و شهرسازی و دیدار‌هایی که منجر به برگزاری نشست‌هایی با کشور‌های همسایه و هیئت‌های خارجی طی سال گذشته و امسال شد، شاهد شکسته شدن رکورد ماهانه آبان ماه پس از ۱۰ سال و دستیابی به رشد ۳۳ درصد حمل بار ترانزیتی از کشور بودیم.

وی افزود: در آبان ماه سال جاری ۶۰ هزار دستگاه ناوگان ایرانی و خارجی بالغ بر ۱.۴ میلیون تن کالای ترانزیتی از قلمرو کشور حمل کردند که بیشترین میزان ترانزیت جاده‌ای ماهانه از قلمرو کشور طی سنوات گذشته بوده و نسبت به آبان سال گذشته رشد ۹۲ درصدی داشته است.

وی با پیش‌بینی عبور حمل بار ترانزیتی از مرز ۱۲ میلیون تن تا سه ماه آینده، گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۲۶ هزار دستگاه کِشنده نوسازی شده و در حوزه حمل ونقل کالا مشکل خاصی وجود ندارد و اتفاقات خوبی به‌ویژه در حوزه ترانزیت در پیش است.

پربازدیدترین آخرین اخبار