کد خبر:۱۱۰۷۶۲۵
توضیحات وزیر کار درباره جلسه اخیر شورای عالی کار:

کارگران ۵ نماینده دارند که شاید یکی از آن‌ها ناراضی باشد!/ مسکن کارگری را پیگیری می‌کنیم

وزیر کار و رفاه اجتماعی گفت: ما حداکثر حقوق را مشخص نکردیم؛ حداقل آن را مشخص کردیم. توافقات بین کارگری و کارفرمایی هرچه باشد مورد تایید وزارتخانه هم است.

کارگران ۵ نماینده دارند که شاید یکی از آن‌ها ناراضی باشد/ مسکن کارگری را پیگیری می‌کنیم

 

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در میان خبرنگاران حاضر شد و درباره نحوه تعیین حقوق و دستمزد گفت: قانونگذار مشخص کرده که شورای عالی کار حداقل حقوق و دستمزد را مشخص کند. ما حداکثر حقوق را مشخص نکردیم؛ حداقل آن را مشخص کردیم. توافقات بین کارگری و کارفرمایی هر چه باشد مورد تایید وزارتخانه هم است.

وی درباره اینکه نمایندگان کارگری از جلسه اخیر شورای عالی کار ناراضی بودند گفت: در جلسات شورای عالی هم بحث می‌شود، برخی اقناع می‌شوند و برخی نمی‌پذیرند. قانونگذار افزایش دستمزد را سالیانه قرار داده و این موضوع مشخص شده است.

مرتضوی گفت: در جلسه آتی شورای عالی کار قرار است در حوزه مسکن کارگری بحث و گفت‌وگو شود. همکاران وزارت راه و شهرسازی هم حضور خواهند داشت. 

وی افزود: بطورکلی جلسه شورای عالی کار، جلسه خوبی بود؛ در هر صورت ۵ نماینده کارگری در جلسه حضور دارند که شاید یکی از آنها ناراضی باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار