کد خبر:۱۱۰۷۸۵۷
وزیر جهاد کشاورزی:

ممنوعیتی برای صادرات محصولات گلخانه‌ای نداریم

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ممنوعیتی برای صادرات محصولات گلخانه‌ای نداریم و این مهم می‌تواند منجر به توسعه صنعت کشاورزی و ایجاد شغل شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی نیک بخت پنج شنبه شب در مراسم افتتاح فاز یک گلخانه قبا سرخ بیجار اظهار داشت: در بدو ورود به شهرستان بیجار توانستیم بازدیدی از شرکت‌های تولیدی و گلخانه‌ای داشته باشیم.

وی بیان کرد: در بازدید از شهرک گلخانه‌ای و واحد تولیدی گلخانه‌ای صورت گرفته مشاهده شد کار بزرگی صورت گرفته و رویکرد ما توجه به صنعت گلخانه‌ای است.

نیک بخت افزود: در کل کشور نهضتی در حال شکل گیری و محصولات هم عمدتاً صادراتی است و بخشی هم به بازار داخل کشور می‌رود که محصولات خارج فصل هستند که موجب تعادل قیمت در بازار می‌شود.

وی گفت: هیج ممنوعیتی برای صادرات محصولات گلخانه‌ای نداریم و این مهم موجب اشتغالزایی و توسعه صنعت و ارز اوری می‌شود.

وی ادامه داد: یک محدودیت‌های داریم که در مجلس و دولت در تلاش هستیم این محدودیت‌ها رفع شود.

وزیر جهاد کشاورزی به اهمیت افزایش تولید اشاره کرد و بیان داشت: این مهم مورد تاکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است و باید در این زمینه کار بیشتری صورت بگیرد.

وی تاکید کرد: معیشت و تولید باید در اولویت اول ما قرار گیرد و همه دستگاه‌ها باید همکاری داشته باشیم تا تولید کشاورزی و محصولات افزایش یافته و محدودیت‌ها کاهش پیدا کند.

نوبخت اضافه کرد: از اشتیاق مردم در بخش گلخانه‌ای خوشحالیم و این مهم مورد تقدیر است و باید مشکلات و موانعی موجود در این مسیر برداشته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار