آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۸۶۳۸

راه‌اندازی مرکز توان افزایی و مهارت آموزی در حوزه آموزش کشاورزی و علوم و فنون در واحد علوم و تحقیقات

پروانه فعالیت مرکز توان افزایی و مهارت آموزی کشاورزی و منابع طبیعی غیردولتی در حوزه آموزش کشاورزی و علوم و فنون به عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات، اعطاء شد.
راه‌اندازی مرکز توان افزایی و مهارت آموزی در حوزه آموزش کشاورزی و علوم و فنون در واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از واحد علوم و تحقیقات، این پروانه فعالیت از سوی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور به دکتر وحید زرین‌نیا عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات و پژوهشگر این حوزه اعطاء شد.


 زرین‌نیا در رابطه با ضرورت راه‌اندازی این مرکز، گفت: مراکز توان افزایی و مهارت آموزی کشاورزی بستر مناسبی برای ارتقاء این مهارت‌ها به افراد علاقه‌مند به کشاورزی و باغبانی است. این مراکز با هدف بهبود عملکرد کشاورزان و افزایش تولید و بهره‌وری در بخش کشاورزی فعالیت می‌کنند.


وی با بیان اینکه افزایش دانش و مهارت‌های کشاورزان در زمینه فنی و علمی و ارتقاء سطح تولیدات کشاورزی و بهره‌وری در زمینه‌های مختلف مرتبط با کشاورزی از جمله اهدافی است که در این مرکز پیگیری می‌شود، افزود: آموزش روش‌های نوین و مدرن در کشاورزی و استفاده بهینه از فناوری‌های روز دنیا و ایجاد زمینه مناسب برای اشتغال و افزایش درآمد کشاورزان و افراد مشغول به فعالیت در حوزه کشاورزی از دیگر اهداف قابل توجه در این مرکز است.


عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات به اهم برنامه‌های این مرکز اشاره کرد و ادامه داد: دوره‌های آموزشی عملی و تئوری در زمینه‌های مختلف کشاورزی از جمله کشت و داشت محصولات مختلف، مدیریت آب و خاک، کنترل آفات و بیماری‌ها و غیره، ارائه مشاوره‌های تخصصی به کشاورزان و ارائه راهکار‌های عملی برای حل مشکلات مربوط به تولید کشاورزی، ایجاد زمینه‌های همکاری و تعامل با سایر موسسات و سازمان‌های مرتبط با حوزه کشاورزی برای بهره‌گیری از تجربیات و دانش‌های جدید و ارائه آزمایشگاه‌های تخصصی و تجهیزات مدرن برای انجام تحقیقات و آزمایش‌های مرتبط با کشاورزی و بهبود فرآوری محصولات کشاورزی، سرفصل‌های مهمترین برنامه‌های در دست اقدام این مرکز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار