کد خبر:۱۱۰۹۹۶۲
رئیس محیط زیست منطقه آزاد کیش:

لاشه یک نهنگ در آب‌های جزیره کیش پیدا شد

رئیس اداره محیط زیست منطقه آزاد کیش گفت: لاشه یک نهنگ در آب‌های جزیره کیش پیدا شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مریم محمدی ظهر امروز (بیستم آبان‌ماه)، اظهار کرد: لاشه یک نهنگ برای دومین بار در آب‌های مرتبط با جزیره کیش یافت شد.

وی بیان کرد: بلافاصله پس از اعلام این خبر، تیم‌های حفاظت محیط یست منطقه آزاد قشم برای بررسی ابعاد مختلف موضوع وارد منطقه شدند.

رئیس اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش با ذکر این نکته که علت مرگ نهنگ توسط کارشناسان خبره در حال بررسی است و به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود، عنوان کرد: بررسی عمیق موضوع و اظهار نظر کارشناسی نیازمند نمونه‌برداری از بافت لاشه نهنگ است که عملیات در حال انجام است.

محمدی تصریح کرد: اگر لاشه نهنگ فاسد نشده باشد کارشناسان اقدام به نمونه‌برداری خواهند کرد و نسبت به علت مرگ نهنگ اظهار نظر دقیق‌تری خواهند کرد.

وی افزود: از مردم عزیز خواهشمندیم که به شایعات و حواشی در این خصوص توجه نکنند و اخبار این موضوع را از مبادی رسمی پیگیری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار