به گزارش گروه استان ها خبرگزاري دانشجو، جشنواره ملي فرهنگي هنري ذوالفقار با هدف ترویج مکتب حاج قاسم در بین دانشجویان در آستانه سالگرد شهادت سید الشهدای مقاومت در تالار ولايت دانشكده فني شهيد چمران کرمان كه زير مجموعه دانشگاه فني و حرفه اي كرمان است ، برگزار شد.
این جشنواره در بخشهای دانشجویی و آزاد در ۸ بخش علمی، خوشنویسی، شعر، نقاشی، پوستر، موشن گرافی، داستان کوتاه و مقاله برگزار و از برگزيدگان آن در بخشهاي مختلف تجليل شد.
* اخلاص حاج قاسم، فوق العاده بود
رييس دانشگاه فني و حرفه اي كشور در اين مراسم با تجليل از شخصيت ارزشمند و مردمي حاج قاسم گفت : اخلاص حاج قاسم، فوق العاده بود و او مردي خستگي ناپذير در عرصه جهاد بود.
عرفان خسرويان افزود: شخصيت و منش سردار دلها بايد بيش از پيش براي جامعه جوان و دانشجويان بازگو شود تا نسبت به آن آگاهي بيشتري پيدا كنند.
او ، حاج قاسم سليماني را يك الگوي كامل براي دانشجويان برشمرد و تاكيد كرد : هدف اصلي اين جشنواره اين است تا ميراث معنوي مقاومت كه نماد آن تفكرات حاج قاسم سليماني است ، براي دانشجويان تبيين شود.
وي پيشنهاد داد تا براي دوره بعدي جشنواره ، بخشهاي پژوهشي نيز به آن اضافه شود.
او با اشاره به موضوع غزه گفت: مهم است كه انسان در كدام طرف تاريخ بايستد ، حاج قاسم همواره در جهت حق و مظلوم مي ايستاد.
رييس دانشگاه فني و حرفه اي كشور گفت: جهان غرب با قدرت رسانه اي ، وقايع غزه را سانسور مي كند و دانشجويان بايد با بصيرت قضايا را دنبال و در اين خصوص موضع گيري نمايند.
*حاج قاسم ، الگوي مناسب براي دانشجويان
سپس رييس دانشگاه فني و حرفه اي استان كرمان نيز هدف این جشنواره را ترویج فرهنگ مکتب حاج قاسم در بین دانشجویان و جامعه اعلام کرد و افزود: این جشنواره به مناسبت سالگرد شهادت سید الشهدای مقاومت در کرمان، برگزار شد.
مصطفي جعفري كرماني پور افزود : در مجموع ۳ هزار و ۱۵۰ اثر از ۳۱ استان کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و بیشترین آثار ارسالی مربوط به استانهای کرمان، تهران، قم و مشهد بوده است.
او اظهار داشت : ۱ هزار و ۷۵۰ اثر در بخش دانشجویی و ۱ هزار و ۴۰۰ اثر در بخش آزاد ارسال شده بود.
وي گفت: در بحث ولایت مداری و بصیرت افزایی، سپهبد شهید قاسم سلیمانی یک الگوی جامع برای قشر دانشجو است که باید در جهت ترویج این تفکر و الگو تلاش شود.