بنیاد مسکن مکلف به واگذاری زمین به روستاییان فاقد مسکن شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۱۹۶۸

بنیاد مسکن مکلف به واگذاری زمین به روستاییان فاقد مسکن شد

با تصویب مجلس شورای اسلامی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مکلف شد در روستا‌ها متناسب با تعداد خانوار و با ایجاد زیر ساخت‌های لازم و بازنگری محدوده طرح‌های هادی روستایی مناطق فاقد زمین و تصویب در مراجع مربوط اقدام به واگذاری زمین به متقاضیان واجد شرایط فاقد واحد مسکونی نماید.
بنیاد مسکن مکلف به واگذاری زمین به روستاییان فاقد مسکن شد

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در جلسه علنی امروز (دوشنبه، ۲۹ آبان) مجلس شورای اسلامی، بند الحاقی ۱ ماده ۵۱ لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند و بر این اساس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مکلف شد در روستا‌ها متناسب با تعداد خانوار و با ایجاد زیر ساخت‌های لازم و بازنگری محدوده طرح‌های هادی روستایی مناطق فاقد زمین و تصویب در مراجع مربوط اقدام به واگذاری زمین به متقاضیان واجد شرایط فاقد واحد مسکونی نماید.

بر اساس بند الحاقی (۱) ماده ۵۱ اصلاحی لایحه برنامه هفتم؛ بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مکلف است متناسب با تعداد خانوار و با رعایت تبصره (۲) ماده ۹ قانون جهش تولید مسکن، جهت ساخت مسکن روستایی معیشت‌محور (جهت سکونت و فعالیت اقتصادی و تولیدی) با ایجاد زیرساخت‌های لازم و بازنگری محدوده طرح‌های هادی روستا‌های فاقد زمین و تصویب در مراجع مربوط، نسبت به واگذاری زمین به متقاضیان فاقد مسکن جهت سکونت دائمی و با اولویت اشخاص بومی اقدام نماید.

دستورالعمل این بند توسط هیأت وزیران به تصویب می‌رسد.

پربازدیدترین آخرین اخبار