آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۲۰۷۴

آغاز فرایند بررسی تدوین سیاست‌های کلی فرهنگ و هنر در مجمع تشخیص مصلحت نظام

فرایند بررسی تدوین سیاست‌های کلی فرهنگ و هنر در کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام آغاز شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جلسه کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام با موضوع بررسی ابعاد مسائل فرهنگی و هنری کشور به منظور تدوین سیاست‌های کلی فرهنگ و هنر به ریاست آیت الله اراکی و با حضور اعضای کمیسیون و حجت الاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد.

آیت الله محسن اراکی، رئیس کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع با تقدیر از اقدامات شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضرورت بررسی‌های کارشناسی مورد نیاز هر گزاره در بند‌های سیاستی را مورد تاکید قرار داد و گفت: کار ویژه مجمع تشخیص مصحلت نظام تدوین سیاست‌های کلی نظام می‌باشد، اما بدین منظور باید نسبت میان اصول فرهنگی و مهندسی فرهنگی تعیین شود.

وی تاکید کرد: اهداف سیاست‌های کلی باید منسجم و جهت دار تعریف و تعیین شوند. تا این سیاست‌های کلی بر کل عوامل فرهنگی کشور حاکم شود.

در ادامه جلسه حسین مظفر، نایب رئیس کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی با اشاره به ارتباط وسیع و مشترک این کمیسیون با شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ضرورت دارد ایده اولیه سیاست‌های کلی فرهنگ و هنر با مشارکت و هم فکری شورای عالی انقلاب فرهنگی تهیه و تدوین شود.

حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به ستاد‌های چهارگانه این شورا اشاره کرد و گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی و ستاد‌های آن با در اختیار داشتن نقشه مهندسی فرهنگی کشور، در جهت تدوین ایده اولیه به مجمع تشخیص مصلحت و این کمیسیون کمک خواهند کرد تا در تدوین بهتر و کارآمدتر سیاست مهمی، چون سیاست‌های کلی فرهنگ و هنر که از وظایف مجمع می‌باشد، مشارکت داشته باشد.

در پایان جهت همکاری بیشتر و بهتر دو نهاد در تدوین سیاست‌های کلی فرهنگ و هنر، مقرر گردید کار گروه مشترکی بین شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام تشکیل گردد تا با همکاری و تبادل نظر، نسبت به تدوین پیش نویس ایده اولیه سیاست‌های کلی فرهنگ و هنر اقدام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار