آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۳۷۶۴

زارعی: اسرائیلی‌ها پس از طوفان الاقصی دیگر توان مدیریت خود را ندارند

کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: اسرائیلی‌ها بعد از آن شکست مفتضحانه، در این ایام تنها نظاره گر اشتباهات خود بوده و می‌بینیم که بعد از آن شکست همچنان توان مدیریت خود را ندارند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سعدالله زارعی کارشناس مسائل غرب آسیا امروز در همایش طوفان الاقصی و غزه، دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی، گفت: در خصوص نقش جمهوری اسلامی ایران در غزه صحبت‌های زیادی صورت گرفته، اما نکته اساسی آن پایه گذاری مقاومت به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی است.

وی افزود: اگر انقلاب اسلامی نبود یک نظام متجاوزانه آمریکایی در جهان حکومت می‌کرد و اصلا مقاومت فلسطینی شکل نمی‌گرفت.

کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه ایران در شکل گیری جبهه مقاومت تأثیر زیادی داشته است، اظهار کرد: کمک به جبهه مقاومت و فلسطینیان در منطقه، تنها از جانب جمهوری اسلامی و سیاست‌های روشنی که داشته صورت گرفته است.

وی با اشاره به مدیریت رفتاری جمهوری اسلامی ایران در جنگ غزه، تأکید کرد: در عملیات طوفان الأقصی و مقاومت‌های ملت مجاهد فلسطین همواره شاهد آن بوده ایم که رهبر معظم انقلاب لحظه به لحظه به جزئیات این عملیات اشاره داشته اند.

زارعی با اشاره به اینکه صهیونیست‌ها در روز‌های بعد از عملیات طوفان الأقصی تنها در حال مدیریت شکست خود برای باقی ماندن در صحنه بوده اند، عنوان کرد: در مقابل فلسطینیان و جبهه مقاومت نیز در حال مدیریت پیروزی خودشان بعد از عملیات موفقیت آمیز طوفان الأقصی بوده اند.

وی تأکید کرد: اسرائیلی‌ها بعد از آن شکست مفتضحانه، در این ایام تنها نظاره گر اشتباهات خود بوده و می‌بینیم که بعد از آن شکست همچنان توان مدیریت خود را ندارند.

کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه صهیونیست‌ها در ابتدا می‌خواستند با زور و بمباران گروگان‌های خود را آزاد کنند، تصریح کرد:، اما ما شاهد بودیم که آن‌ها به هدف خود نرسیده و روی به تبادل اسرا آوردند.

وی در پایان با اشاره به سه اقدام مهم جبهه مقاومت و حماس، گفت: جبهه مقاومت بعد از عملیات طوفان الأقصی توانست تلفات و کشتار‌ها را به حداقل رسانده و مدیریت اسرا و مدیریت جنگ را نیز به درستی اجرا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار