کد خبر:۱۱۱۳۹۱۸
مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز:

کاهش ۱۰ تا ۳۵ درصدی مصرف گاز نسبت به پاییز و زمستان سال پیش مشمول پاداش می‌شود

رحمانی گفت: اگر مشترکان در بازه زمانی ۱۶ آذر تا ۱۵ اسفندماه نسبت به دوره مشابه در سال پیش ۱۰ تا ۳۵ درصد کمتر مصرف کنند، نه تنها هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد، بلکه مبلغی نیز به عنوان پاداش صرفه‌جویی دریافت خواهند کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مسلم رحمانی مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز در دومین میزگرد تخصصی اصحاب رسانه و مدیران شرکت ملی گاز ایران با بیان پیشرفت گازرسانی در کشور، گفت: ۱۲۵۳ شهر و بالغ بر ۳۹ هزار و ۷۰۰ روستا در کشور تحت پوشش شبکه گازرسانی هستند.

وی درباره استفاده صنایع از گاز گفت: در حال حاضر بیش از ۱۵۲ هزار صنعت از صنایع کشور از گاز به صورت خوراک یا سوخت استفاده می‌کنند. ۳۷۲ نیروگاه کوچک و بزرگ، ۷۲۴ صنعت بزرگ شامل ۳۵ پتروشیمی، ۸۲ صنایع سیمان، ۳۵۰ صنایع فلزی و ۲۵۷ صنایع فولادی و احیا تحت پوشش گازرسانی هستند.

رحمانی با اشاره به محدودیت‌های بودجه‌ای برای شرکت ملی گاز در سال جاری گفت: ۳ هزار و ۳۰۰ پروژه در سطح کشور در بحث گازرسانی تعریف شده که نیاز به نزدیک به ۳۳ هزار میلیارد تومان تأمین اعتبار دارد.

وی در خصوص اهمیت گاز در توسعه کشور اظهار کرد: تعداد مشترکان شرکت ملی گاز، سالانه بین ۶ تا ۷ درصد افزایش یافته و رشد بخش مشترکان صنعتی و نیروگاهی تقریباً دو برابر مشترکان بخش خانگی بوده است که نشان می‌دهد گاز، محور توسعه کشور است.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به افت دمای زیاد در سال ۱۴۰۱ و مشکلات ۱۷ هزار مشترک شرکت ملی گاز در تربت‌جام، مدیریت مصرف در بخش خانگی در سال گذشته را مناسب دانست و گفت: سال گذشته هم بحث قیمت‌ها و هم بحث فرهنگ‌سازی که در شرکت ملی گاز اتفاق افتاد، کمک کرد تا بحث مدیریت مصرف در کشور صورت بگیرد.

رحمانی توضیح داد: در سال گذشته به محض اینکه مردم بخشی از تربت‌جام دچار قطعی گاز شدند، به دلیل اطلاع‌رسانی مناسب، در شبی که متوسط دمای کشور نزدیک به منفی ۱۲ بود، نزدیک به ۱۰۰ میلیون متر مکعب کاهش مصرف کل داشتیم که شاید بخشی از آن مربوط به همکاری برخی از صنایع بود که خودشان برای رعایت محدودیت‌های مصرف گاز پیشقدم شدند، اما مردم هم رعایت و بهینه مصرف کردند.

وی با انتقاد از هجمه صورت‌گرفته به وزارت نفت و شرکت ملی گاز در سال گذشته، اظهار کرد: گفتند قطعی گاز باعث شده صنایع دچار چالش شوند و میزان تولید افت کند؛ اما واقعیت این است که در سال گذشته، ۵۰ میلیارد متر مکعب مصرف بخش صنعت بوده است، در صورتی که در سال قبل از آن، میزان مصرف ۴۹ میلیارد متر مکعب بود. در بخش سیمان، همان میزان مصرف سال ۱۴۰۰ در سال ۱۴۰۱ هم وجود داشت و کاهش نیافت. در بخش پتروشیمی کمی کاهش وجود داشت؛ اما همه آن به دلیل محدودیت گاز نبود و بخشی از پتروشیمی‌ها بخصوص پتروشیمی‌های متانولی به دلیل ملاحظات داخلی خودشان میزان مصرف را در سال ۱۴۰۱ کاهش دادند.

رحمانی همچنین از تشویق مشترکان خوش‌مصرف در آیین‌نامه جدید اصلاح تعرفه‌های گاز خبر داد و گفت: اگر مشترکان در بازه زمانی ۱۶ آذر تا ۱۵ اسفندماه نسبت به دوره مشابه در سال پیش ۱۰ تا ۳۵ درصد کمتر مصرف کنند، نه تنها هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد، بلکه مبلغی نیز به عنوان پاداش صرفه‌جویی دریافت خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار