آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۴۴۰۵
شاکری در گفتگو با دانشجو مطرح کرد

جریمه بانک‌هایی که تسهیلات مسکن نداد‌ه‌اند به کجا رسید؟+ فیلم

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : وزیر اقتصاد نیز جریمه بانک‌های متخلف را اعلام کرده که امیدواریم گزارش این جریمه به زودی در اختیار کمیسیون عمران قرار بگیرد. درحال حاضر ۲۰ درصد از مقدار تسهیلات پرداخت نشده، به عنوان مالیات از بانک‌ها کسر شده است

اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : در آخرین جلسه شورای عالی مسکن، جریمه بانک‌های متخلف در حوزه اعطای تسهیلات مسکن به صورت جدی مطرح شد و رئیس جمهور نیز بر این موضوع تاکید داشتند.

وی افزود: وزیر اقتصاد نیز جریمه بانک‌های متخلف را اعلام کرده که امیدواریم گزارش این جریمه به زودی در اختیار کمیسیون عمران قرار بگیرد. درحال حاضر ۲۰ درصد از مقدار تسهیلات پرداخت نشده، به عنوان مالیات از بانک‌ها کسر شده است.

 عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد : در کمیسیون تلفیق برنامه هفتم نیز بندی را تصویب کردیم که براساس آن بانک‌هایی که به تعهدات تسهیلاتی خودشان در حوزه مسکن عمل نکنند، به مقدار عدم انجام تعهدات در هرسال از ترازنامه تسهیلاتی‌شان کم شود و به بانک‌هایی که به تعهداتشان عمل کردند داده شود.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار