کد خبر:۱۱۱۵۱۰۵
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد مطرح کرد؛

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌دنبال مردمی‌سازی رویداد‌های فرهنگی و هنری

هاشمی از ایجاد قرارگاه شهید آوینی در ادارات کل ارشاد اسلامی در سراسر کشور خبر داد و با بیان اینکه این قرارگاه با هدف واسپاری فعالیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای شکل گرفته است، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌دنبال مردمی‌سازی رویداد‌های فرهنگی و هنری است و در این راستا تاکنون کارنامه قابل قبولی داریم.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «سید محمد هاشمی» معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌‎وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌‎پرس، با تاکید بر اینکه مردمی‌سازی در مقام طراحی‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و اتکا به ظرفیت‌های مردمی به‌ویژه حلقه‌های میانی فرهنگ و هنر و رسانه در تمام برنامه‌ریزی‌های این وزارتخانه طی دو سال گذشته مدنظر بوده است، اظهار داشت: راه‌اندازی قرارگاه شهید آوینی با محوریت استفاده از ظرفیت‌های فرهنگ و هنر متکی بر مردم شکل گرفته است.

وی تصریح کرد: در مقام اجرا، موضوع واسپاری به حلقه‌های میانی فرهنگ و هنر و رسانه وجود دارد. در برنامه ۱۴۰۳ چند تصمیم درگیر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این خصوص در برنامه هفتم صورت گرفته است که برنامه‌های مهمی در راستای مردمی‌سازی و واسپاری‌هایی است که امکان دارد به مردم صورت گیرد و محقق می‌شود. این اتفاقات به‌نظرم خبر‌های خوبی خواهند بود که طی چند ماهه آینده نهایی خواهند شد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره قرارگاه شهید آوینی و ماموریت‌های آن گفت: قرارگاه شهید آوینی یک قرارگاه هم‌افزا است که با تعریف کار مشترک با دبیری ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان‌ها ایجاد شده است. در این مجموعه، نهاد‌های انقلابی و مردمی با همکاری، کار‌هایی را برای اعتلای فرهنگ استان تعریف می‌کنند که در مقام طراحی و اجرا، کسی که میدان‌داری خواهد کرد، حلقه‌های میانی و موسسات مردمی هستند.

هاشمی با تاکید براینکه این قرارگاه از ابتدای دولت ایجاد شده است، تصریح کرد: هم‌اکنون پرونده دولت برای مردمی‌سازی و حمایت از فعالیت‌های عرصه فرهنگ و هنر و رسانه مبتنی بر فعالیت‌های مردمی، کارنامه قابل ارائه‌ی است.

 

منبع: دفاع پرس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار